Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/6732987 www.bgdnes.bg

Кристиано на секспочивка с гаджето

Кристиано Роналдо и любимата му Джорджина се наслаждават на романтично пътуване с частен самолет, пише испанският "Мундо Депортиво".

Влюбената двойка е на кратка романтична почивка с разрешението на треньора на "Реал" (Мадрид) Зинедин Зидан, уточнява изданието.

Реклама

Футболистът и красавицата не пропускат възможността да покажат чувствата си.

"Любовта е във въздуха", е тяхното послание към снимката, публикувана в социалните мрежи.

Кристиано и Джорджина явно са си прекарали добре и това кара феновете на "Реал" да вярват, че нападателят ще се върне към най-силните си дни на терена.

Роналдо обича да използва частен самолет за своите пътувания, но преди сегашната му връзка да стане сериозна, неговите воаяжи предизвикваха притеснение сред запалянковците.

Преди няколко години имаше слуховете, че Роналдо е гей, а мълвата се засили, след като стана ясно, че футболистът е близък с мароканския кикбоксьор Бадр Хари.

Според медиите в Испания Кристиано е летял многократно с частния си самолет между Мадрид и Маракеш за срещи с приятеля си.

Твърди се, че е имало периоди, когато португалецът е пътувал до Мароко всеки ден след тренировка. Честите му визити смутили дори президента на "Реал" Флорентино Перес. Той се опитал да забрани на звездата си да предприеме тези пътувания, но искането му си останало глас в пустиня.

Реклама
Реклама
Реклама