Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/14017750 www.bgdnes.bg

Съпруг зарязва жена, приличала на Бин Ладен

Брада като на Бин Ладен пуска индийка и замязва на боец от "Ислямска държава".

Мандип Каур, която е незаслужено набедена за човек от мъжки пол, всъщност е обикновена домакиня. Тя прилича на муджахидин, защото носи тюрбан. Жената принадлежи към сикхите - традиционно вероизповедание в Индия, а последователите му мъже носят тюрбан. На Мандип е наредено, че щом има брада и мустаци, трябва да носи тюрбан и да изглежда като богомолец мъж. Това не е свързано със сексуалната ориентация, а е изискване всички вярващи да са облечени еднакво по време на богослужение.

Космите по лицето на Мандип се появяват на сравнително късна възраст - след 20-ата й година, а не в пубертета. Съгласно индийските традиции тя вече е омъжена отдавна и има две деца. Сикхката встъпва в брак на 15 години. Уви, съпругът не реагира с разбиране на анатомичната аномалия на Мандип и поисква развод.

Това хвърля брадатата жена в депресия. Тя спира да се обезкосмява и действително заприличва на муджахидин. Прелъстената и изоставена майка се измъква от дупката с помощта на религията. Тя редовно започва да посещава сикхско светилище в близост до дома си. Тогава нахлузва чалмата. Най-голямата радост в живота й е благословията от местното гуру Гурдуара. Той й пожелава да намери покой и щастие в задгробния живот като компенсация за страданията, преживявани от нея сега. Докато се труди, за да заслужи място в рая, Мандип е подпомагана материално от останалите членове на религиозната община.

Четете още

Азис се КЕФИ на присадените косми

Азис се КЕФИ на присадените косми

Киркоров пусна мустак

Киркоров пусна мустак

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама