Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/16996267 www.bgdnes.bg

Бомба!Чичото на Кейт Мидълтън влиза в "Биг Брадър"

Чичото на принцесата на Уелс Катрин Мидълтън - Гари Голдсмит, ще участва в новия сезон на британския "Биг Брадър", съобщава вестник The Evening Standart.

58-годишният бизнесмен е брат на майката на Кейт - Карол. Той се е съгласил с условията, които му предложили, след като се явил на прослушване. Негов приятел сподели пред в.

Реклама

"Гари е готов да участва в "Биг Брадър". Няма търпение да влезе в къщата. Сделката е за много пари", потвърди негов близък пред "Сън".

По негови думи бизнесменът щял да е крайно откровен в риалитито.  Обешал "да говори за Хари и Меган, ако се отвори такава тема".

Голдсмит е милионер, спечелил парите си благодарение на бизнеса, който има за набиране на персонал в сферата на информационните технологии. През 2009 г. името му бе замесено в скандал, след като бе забелязан в Ибиса в компанията на сексработничка под въздействието на наркотици.

Женен е четири пъти, а през 2017 г. призна, че е посегнал на четвъртата си съпруга Джули-Ан след пиянска вечер по време на благотворително събитие. Тогава избегна затвора, но бе глобен. 

Въпреки всичките му изцепки, той поддържа близки връзки със семейство Мидълтън и бе гост на сватбата на Кейт с принц Уилям през 2011 г. 

Четете още

ГОРДОСТ! Крал Чарлз III си поръча български килим

ГОРДОСТ! Крал Чарлз III си поръча български килим

Принц Джордж към съученик: Баща ми ще стане крал, внимавай!

Принц Джордж към съученик: Баща ми ще стане крал, внимавай!

Реклама
Реклама
Реклама