Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/18028890 www.bgdnes.bg

Френски кмет влиза в затвора заради връзка с врачка. Какво направиха?

С пари от бюджета чиновникът плаща луксозен ремонт в къщата на врачката и луксозните й почивки в скъпарски курорти.

Във френския средиземноморски град Агд избухва грандиозен скандал с кмета Жил д'Еторе и местната врачка София Мартинез, които са обвинени в корупция и присвояване.

Реклама

Градът е курорт на Лазурния бряг и е обиталище на най-голямата суинг общност в Европа. Десетки хиляди двойки от всички държави се запътват натам всяка година, за да разменят сексуално своите партньори.

В продължение на 4 години Мартинез, която твърди, че може да говори с мъртвите, манипулира кмета, като преправя гласа си за послания от отвъдното, съобщават детайли за скандала от френската прокуратура. В случая, когато кметът моли врачката да го свърже с починалия му баща, тя уж успява. По време на сесиите гласът на Мартинез внезапно се променя и придобива тона на починалия баща на Д'Еторе.

Оказва се, че тя има забележителни способности на вентрилоквист да говори със затворена уста. Кметът е получил хиляди мистериозни съобщения от "гласовете" на мъртвите, особено от "ангелите". Някои от тях призовават Д'Еторе да помога на врачката.

Твърди се, че под влиянието на тези сеанси кметът наема на работа в администрацията родата на врачката Мартинез. Той заплаща ремонта в нейната къщата, а също и най-луксозни ваканции в Полинезия и Тайланд и всичко това с държавни пари. Местни бизнесмени финасират част от работата безплатно, защото са се страхували да не загубят договорите си с общината.

Адвокатите на страните дават противоположни мнения за скандалната ситуация, пишат френските медии. Според защитата на Мартинез тя признава, че е подвела доверието на кмета, но настоява, че не го е манипулирала. В същото време адвокатът на Жил д'Еторе убеждава Темида, че врачката се е възползвала от слабостта на клиента му за лична изгода.

Жителите на град Агд виждат сексуален оттенък в този скандал, докато други обвиняват кмета в пилеене на публични средства.

Д'Еторе и Мартинез в момента са задържани, за да предотвратят подправяне на свидетели. Гадателката била преместена в отделна килия, след като била нападната от други затворници: те обвинили жената в магьосничество.

Четете още

Нотариуса прецаква делото срещу агенция "Митници"

Нотариуса прецаква делото срещу агенция "Митници"

Бивш шеф на НСлС: Ако нямаше корупция, Нотариуса нямаше да съществува

Бивш шеф на НСлС: Ако нямаше корупция, Нотариуса нямаше да съществува

Реклама
Реклама
Реклама