Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18031887 www.bgdnes.bg

Топ футболист вкарва оферта: Отслабваш и ще правя секс с теб

С кеф ще те обладая, ако отслабнеш, даже мога да ти дам съвети как да свалиш някое килце. Това "неустоимо" предложение изръсва топфутболист на Великобритания на снахата на футболната легенда Мат льо Тисие.

Неназованият кандидат за секс сам се натриса на 32-годишната Алекс льо Тисие, като й праща съобщение в инстаграм. Двамата започват да си пишат и след седмица сладки приказки минават на по-горещи теми, като дори започват да си пращат голи снимки. Виждайки закръглените форми на бившата моделка, спортистът се изцепва здравата: "Ако отслабнеш, ще си десетка по скалата до 10 и на 100 процента ще правя секс с теб". Побеснялата от нахалството му Алекс го блокира и веднага раздухва случая в медиите, без обаче да споменава името на тъпкача или отбора, в който играе. Тя уточнява само, че е от Висшата лига.

Самата Алекс не е чужда на платената любов. Въпреки че е сродена с богата футболна легенда и има съпруг (и отворена връзка с него), по време на пандемията тя се захваща с еротични снимки, за да може да изхранва четирите си деца.

Четете още

Най-горещата футболистка тренира по прашки

Най-горещата футболистка тренира по прашки

Секструженичка: Не бутам гювеч на надути мачовци

Секструженичка: Не бутам гювеч на надути мачовци

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама