Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18041762 www.bgdnes.bg

Смееш ли да я погледнеш? Денис кърти с едноока интимна прическа, вкаменява мъже

Невиждана интимна прическа, която вкаменява мъжете, които я видят, поддържа британската актриса и певица Денис ван Утен.

50-годишната блондинка признава, че преди новия плажен сезон тегли чертата на популярните бразилски и холивудски стил, които се характеризират с пълно премахване на интимното окосмение с разликата, че при бразилския може да се остави малък триъгълник или квадрат с косми отпред. Денис се хвърля в експерименти и дори кръщава измислената от самата нея прическа с чудовищно име, напомнящо на митичното същество базилиск. Пиперливото признание за това идва в в шоуто "Селебрити гогълбокс".

Запитана от водещия Дънкан Джеймс какво представлява прическата базилискдон, актрисата дава обяснение: "Меко в средата и грубо по ръбовете". Отговорът й предизвиква масова еуфория, но тя не спира дотук и обяснява, че в средата те гледа клиторът, който е заобиколен от страховити косми. И също както когато те погледне базилиск, се вкаменяваш, така и когато те погледне депилираната едноока женска прелест, се вкаменяваш. Или вдървяваш. Думите й предизвикват дивашки смях. Денис все пак спазва приличие и не показва как точно изглежда прическата й, а се задоволява само със словесно описание.

Четете още

НЕЛОВКО! Мила Роберт сънува лесбосънища

НЕЛОВКО! Мила Роберт сънува лесбосънища

Миски и моделки се обръщат към исляма

Миски и моделки се обръщат към исляма

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама