Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18158057 www.bgdnes.bg

Бивша асистентка на Кание Уест обвини него и съпругата му в сексуална експлоатация

Поредна жена обвини рапъра Кание Уест в непристойно поведение, съобщава таблоидът Mirror.

Според изданието срещу звездата и неговата половинка Бианка Ченсори е заведено гражданско дело от бивша асистентка на Йе за това, че по времето, в което е работила за него, той и съпругата му си организирали "оргия" с клиенти, а тя трябвало да им намира жени.

Ищцата, чието име не е споменато, е работила за певеца в периода 2021-2022 г. В иска си тя твърди, че срещу набиране на жени, които предлагала на Кание и жена му, получавала възнаграждение от милион долара. В документите, изнесени за в. The Sun пише: "Кание Уест, известен още като Йе, изисквал от ищцата да координира пътувания с Uber за жени, които да се срещнат с него и съпругата му."

Реклама

Според бившата му служителка рапърът е "държал Бианка също да се включва, дори я карал да не облича по-обикновени дрехи, а да се придържа към разголения си външен вид."

Припомняме, че това не е първата жалба срещу скандалния рапър. Наскоро друга негова асистентка го обвини в сексуален тормоз. Преди да постъпи на работа при Йе тя е работила като модел в OnlyFans. На свой ред певецът не се призна за виновен, а заяви, че всъщност тя е тази, която се е опитвала да го изнудва и му е пращала съобщения с неприлично съдържание, съобщава Дир.бг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама