Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18284452 www.bgdnes.bg

Парис Хилтън насилствено тъпкана с хапове и сексуално малтретирана, жали се в Конгреса

Тъпкана с лекарства, събличана гола и сексуално малтретирана е Парис Хилтън в изправителен дом, като години по-късно богаташката наследница се жали от това пред Конгреса на САЩ.

Блондинката не за първи път разказва за ужасните си преживявания като тийнейджърка, когато заради проблемното си поведение е изпратена, в специализиран пансион. За първи път обаче тя дава показания за това не къде да е, а пред парламента на САЩ с надеждата да убеди депутатите да предприемат законови промени, за по-голяма защита на децата в институциите.

43-годишната бизнесдама твърди, че в пансиона била емоционалнно, вербално и физически малтретирана от персонала.  „Тези програми обещаваха изцеление, растеж и подкрепа, но вместо това в продължение на две години не можех да говоря, да се движа свободно или дори да гледам през прозореца", каза Хилтън, „Бях насилствено тъпкана с лекарства и сексуално тормозена от персонала. Бях влачена през коридорите, събличаха ме гола и ме затваряха в изолирана стая." Когато се опитва да се обади на родителите си да им разкаже за случващото се, я изтръгвали от телефона и я затваряли в стая, където започвала новата доза тормоз. Родителите на Парис - Ричард и Кати Хилтън, били мамени и манипулирани, че дъщеря им се чувства чудесно и е в "добри ръце".

Четете още

ГОЛЯМ КЕФ! Натали Трифонова куфее с Парис Хилтън

ГОЛЯМ КЕФ! Натали Трифонова куфее с Парис Хилтън

Парис Хилтън ЛУДНА по Мария Бакалова

Парис Хилтън ЛУДНА по Мария Бакалова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама