Реклама
https://m.bgdnes.bg/svyat/article/18879393 www.bgdnes.bg

Душевен катарзис: Джъстин Бийбър се извинява по списък

Душевен катарзис преживява Джъстин Бийбър, след като става баща, и тръгва да се извинява на хората, които е нагрубил, прецакал или разочаровал. Първа в дългия му списък е бившата му приятелка Селена Гомес, пише „Лайф енд стайл".

30-годишният певец получава свише прозрение, че трябва да бъде добър и има да поправя много, ама много грешки от лудата си и проблемна младост. „Джъстин Бийбър е нов човек", пише изданието, позовавайки се на източници, близки до изпълнителя. Канадският тийнидол е станал „мек като памук" и иска да се помири с цял куп хора, като на сърцето най-много му тежат гадостите и разочарованията, които причинява на някогашната си изгора Селена Гомес. Години наред двамата се събират и разделят, докато Бийбър вършее като невидял и се държи като абсолютен з*дник.

„Сега той се стреми да се помири със старите си врагове. Съжалява за много от нещата, които е направил и казал в миналото, поглеждайки назад, казва, че е било от незрялост и иска да го поправи", продължава източникът. Причина за всичко това е новата му отговорност като баща. „Джъстин измина дълъг път от създаващата проблеми младост на поп звезда до свикването с новите си отговорности като съпруг и баща", допълва доносчикът. Невръстният Джак е основният му фокус сега и иска да бъде баща за пример, заключава източникът.

Четете още

Роди се първороден син на Джъстин Бийбър

Роди се първороден син на Джъстин Бийбър

Хейли Бийбър: С Джъстин се обичаме, хейтът ме кара да се чувствам много зле

Хейли Бийбър: С Джъстин се обичаме, хейтът ме кара да се чувствам много зле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама