Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/svyat/article/19042955 www.bgdnes.bg

Борец дупчи с осем куршума гадже, било самозащита

Приятелката си на решето прави бивш борец, който изпразва цял пълнител в тялото й, уж при самозащита и я ликвидира в апартамента си.

Тялото на 21-годишната гимнастичка Кара Уелш е открито в жилището на убиеца Чад Ричардс, с когото са били гаджета, съобщава "Фокс нюз". Огнестрелните рани по целия труп - от врата, през гръдния кош до краката, разкриват разследващите, като посочват, че Кара е покосена от осем куршума. 23-годишният Ричардс, който е бил в университетския отбор по борба, е арестуван веднага. Срещу него са повдигнати обвинения за предумишлено убийство, както и за застрашаване на обществената сигурност с огнестрелно оръжие и хулиганство. Пред разследващите той твърди, че действал при самоотбрана, след като двамата с Уелш се скарали и се борили за пистолета му, който Кара грабнала от нощното шкафче. Бившият състезател по борба посочва, че изтръгнал оръжието и застрелял момичето, защото се страхувал за живота си. След като елиминирал заплахата с осем куршума, се обадил на спешния телефон. Убиецът е в ареста, като може да бъде пуснат под гаранция срещу един милион долара.

Междувременно семейството на Кара събира пари за погребението на гимнастичката, като необходимата сума е намерена за няколко дена. Затова и погребението се случва седмица след убийството.

Четете още

Мис Силикон грабна пищова

Мис Силикон грабна пищова

Самоотбрана спасява барикадиралия се Станко

Самоотбрана спасява барикадиралия се Станко

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама