Реклама
https://m.bgdnes.bg/video/article/13533126 www.bgdnes.bg

Майли Сайръс се завърна към музиката с вдъхновяваща нова песен

Очаква се предстоящият ѝ албум да разказва за раздялата ѝ с Лиъм Хемсуърт

След като в края на 2022 година Майли Сайръс подготви феновете за завръщането си към музиката и издаването на албуми, сега на хоризонта се появи дългоочакваната ѝ нова песен, която носи името Flowers. В нея изпълнителката пее за любовта към себе си и се опитва да вдъхнови слушателите да не поставят другите на първо място, да помислят за собствените си нужди.

Реклама

Очаквано Майли пее за раздялата си с Лиъм Хемсуърт, с когото се събираха и разделяха на няколко пъти, завършвайки с развод само месеци след сватбата си през 2019 година. „Построихме дом и го гледахме как гори. Не исках да си тръгна/не исках да лъжа/ Започнах да плача, но след това си спомних, че мога и сама да си купя цветя“, се казва в текста.

Във видеото, измислено от Сайръс и режисирано от Джейкъб Биксенман, певицата е облечена в златна рокля, показваща стегнатия ѝ корем. Тоалетът е без ръкави и с огромна яка, която е увита като шал около врата на Майли, и допълнен със слънчеви очила. По-напред в клипа звездата пее за обичта към себе си, събличайки се по черно бельо и се наслаждава на собствената си компания, плувайки в личния си басейн, тренирайки и след това взимайки си душ.

Краят на песента показва Майли на покрив с ръце на кръста, а светлината на прожекторите е насочена само към нея. Тя поглежда към камерата, сякаш искайки да каже на всеки, че е стигнала до върха сама, без помощта на другите и оттук-нататък ще поставя себе си на първо място.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама