Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6463915 www.bgdnes.bg

Втората по красота в света Габриела Кирова: Получавам неприлични предложения

Отхвърлям ги с безразличие, това са просто провокации

Габриела Кирова е Мис България 2016. Преди дни тя спечели престижната титла Вицемис Планет на конкурса "Мис Планет" в Грузия с блестящо сценично поведение в трите тура на финалното шоу. Красавицата впечатли с невероятно изпълнение на съчетание от художествена гимнастика - динамична комбинация с лента и топка, което бе допуснато до финала. Световният финал в Грузия събра участнички от 35 държави, като Габи се класира на второ място. Девойката е от Варна и мечтае да се занимава с хотелиерски бизнес. Дълги години е тренирала художествена гимнастика, но определя модата като свое призвание.

Ина ИЛИЕВА

- Габриела, какво е чувството да си втора по красота в света?
- Чувството не може да се опише с думи, трябва да се усети. Емоцията е много силна. Чувствам се горда със себе си и с постигнатия резултат, че сбъднах още една моя мечта и направих нова крачка нагоре. Благодарна съм на Господ за възможностите и успехите, които пожънах тази година.
- Промяната в живота и отговорността, която титлите носят, тежат ли?
- Тежи и в буквален, и в преносен смисъл. Да носиш корона не е лека задача. Славата и популярността не са за всеки, но в съчетание със съзнателност те превръщат в много отговорна личност, която служи за пример ежеминутно.
- Успяхте ли да се сближите с някоя от конкурентките на конкурса в Грузия? С какви впечатления сте от страната?
- Контактна личност съм. Най-близки станахме с представителката на Украйна. Много красиво момиче, но за съжаление не успя да попадне в челната тройка. Като цяло успях да се сближа с повечето момичета от конкурса. Батуми е красив град, а грузинците са изключително гостоприемни и топли хора. Също така имат и изключителна кухня.
- Носителка си и на титлата Мис България 2016 г. Мислиш ли да се бориш за още корони занапред?
- Засега мисля да си изживея и да се насладя на тази прекрасна и много престижна титла. Но, да, имам желание и планове да продължа да се развивам и работя в тази сфера!
- Занимавала си се с художествена гимнастика, но се отказваш и продължаваш да се развиваш в друга светлина. Има ли моменти, в които да съжаляваш за избора си?
- Не. Никога не съм съжалявала за избора си, тъй като винаги преди да направя избор, е премислен внимателно, обстойно и съм сигурна в решението, което взимам! Всеки избор е едно ново начало, а и честно казано, рискът е в моята природа. Обичам да рискувам и да се състезавам!
- По-лесен ли е животът на красивата жена? Случвало ли се е да използваш външния си вид в трудна ситуация?
- Не! Няма нищо лесно и няма нищо трудно в този живот. Всичко е въпрос на избор и усилия да постигнеш целите си. Лошото е, че в днешно време хората забравят, че вътрешната красота е по-съществена от външната!
- Казваш, че би се занимавала с хотелиерски бизнес след време. Повечето красиви и млади момичета предпочитат да не работят. Важно ли е за теб да зависиш изцяло от себе си?
- Естествено! Така са ме възпитали моите прекрасни родители. Абсолютно задължително е да имам моя изградена кариера и цели, за които да се боря всекидневно!
- За или против пластичната хирургия? Би ли променила нещо в себе си?
- Всеки човек трябва да бъде естествен, натурален, както е създаден. Не съм за, не съм и против! Важното е да се чувстваш добре в кожата си!
- Защо в последно време изкуственият външен вид масово се приема за красив?
- Последните години пластичната намеса е добре приета в обществото и това е факт, и в това няма нищо лошо! Приемам и този факт, защото най-важното е хората да са щастливи и доволни от външния си вид!
- Получавала ли си неприлични предложения?
- Да, получавала съм. Не им обръщам особено внимание, това са провокации, които най-добре се приключват с безразличие.
- Влюбена ли си? С какво може да те спечели един мъж?
- Да! Влюбена съм! Не съм лесна цел, тъй като искам простички неща, които в днешно време се струват сложни за повечето мъже. Отношение, уважение и отдаденост!
- Има ли известна персона в страната ни, на която би искала да подражаваш?
- Не! Не обичам да подражавам на никого!
- Кое е първото положително качество, което търсиш при запознанство с някого. Красотата всичко ли е?
- Искреността и човещината. Красотата не е всичко, когато говорим за красива външност, но вътрешната красота е безценна. Пожелавам на хората да я откриват и да я развиват в положителна насока!

СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама