Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/6476029 www.bgdnes.bg

В червата на всеки от нас има 15 килограма отрови, които водят до тежки заболявания, затова системното им пречистване е от огромно значение advertorial icon

Много хора смятат, че за да пречистят червата и стомашно–чревния тракт, е необходимо да си направят клизма. Това, обаче, далеч не е така, защото отровите и опасните наслоявания не могат да бъдат изчистени само с помощта на познатата неприятна клизма.

Все по-често се среща проблемът с нередовните черва, а това води до почти всички останали здравословни проблеми. Остатъчната хранителна маса е добре да се изхвърля редовно, защото престоявайки в червата ни, започва да загнива, отделените газове и вещества са токсични и лесно преминават в кръвообращението и така се разпространяват по цялото ни тяло.

Фитотерапията и в частност билките, които доказано подобряват работата на храносмилателната система и очистват тялото от отходните шлаки, без да предизвикват нежелани последствия, са най-доброто решение за трайно подобрение на състоянието. Съществуват клинично проучени лечебни растения, които осигуряват 100% извеждане на токсините от стомашно-чревния тракт, подобряват моториката на червата и улесняват изхождането, без приемът им да води до привикване.

Colon Cleaner е природен лаксатив, комбиниращ едни от най-добре проучените билкови екстракти срещу запек и подуване на корема! Продуктът е природна лаксативна формула от растителен произход, обединяваща благоприятното въздействие на няколко лечебни растения с доказана фармакологична активност и отлична поносимост. Приемът на продукта е подходящ в случаите на остра и хронична констипация, подут корем, нарушено храносмилане, склонност към метеоризъм (прекомерно образуване и отделяне на газове) и хемороиди.

Colon Cleaner съдържа натурални биосубстанции, които подпомагат естественото изпразване на чревния тракт и участват активно в процесите на детоксикация на тялото и поддържането на здрава храносмилателна система. Colon Cleaner отмива всички престояли и загнили остатъци по храносмилателната система, особено добре изчиства от натрупани шлаки и мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво и така се подобрява дейността на цялата система.

– Премахва застоя в организма и предотвратява задържането на непреработена храна и гниенето в дебелото черво.

– Регулира неразположения като подуване, отоци и образуване на газове

– Спомага за ефективното прочистване на полипите в дебелото черво – причини за стомашно-чревните възпаления, дисбактериозата и нарушената чревна флора, фамилната аденоматозна-полипоза, туморогенезата и отслабването на имунната система.

Какъв е механизмът на действие на всяка една от съставките в Колон Клийнър?

Алое екстракт. Слабителното и противовъзпалително действие на алое вера са известни на много народи от древността. Основните му активни съставки са антраценовите гликозиди (алоини А и B, алоинозиди А и B). Те не се абсорбират от стомашно-чревния тракт, преди да стигнат до дебелото черво, където под действието на гликозидазите на чревната флора хидролизират до своите агликони (антрони). Това определя забавения ефект (след около 8 часа от приема), както и експедитивността, с която тези вещества се очистват от организма, за да не се наблюдават вторични перисталтични вълни (контролирано действие).Това е от съществено практическо значение – при вечерен прием ефектът се проявява на сутринта и след това през деня не се получава дискомфорт, което е сред основните предимства на Колон Клийнър.

Не случайно растението Алое вера е наричано още растение-чудо. Неговите лечебни свойства са известни от векове. Алое Вера засилва имунната система, подпомага храносмилането и има мощен антиоксидантен ефект, който помага за ограничаване риска от онкологични заболявания. Пиенето на Алое Вера е препоръчително не само, когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация забавя стареенето, поддържа Ви бодри и тонизирани, предпазва от вирусни инфекции и подобрява ефективно състоянието на кожата. В комбинация с индийски живовляк, сена, тиквени семки и корен от глухарче, продуктът се превръща в още по-силно средство за борба с вирусите и свободните радикали.

Псилиум екстракт (индийски живовляк) . Допринася за мекия слабителен ефект, съчетан с детоксикационните свойства на танините – те свързват и извеждат от червата бактериалните токсини, тежките метали и замърсителите от околната среда. Индийския живовляк подобрява храносмилането и успокоява диспепсията, облекчава състоянието на черния дроб. Тази компонента придава на Колон Клийнър детоксикационно действие, което го отличава от типичните очистителни средства.

Глухарче корен екстракт. Противовъзпалително средство, добре познато на традиционната и народната медицина. Съдържа значително количество фенолни съединения – флавоноиди (антоцианидини, флавоноли – кверцетин и кемпферол), катехини и фенолни киселини, елагитанини, пектин и ябълчна киселина. Има противовъзпалителен ефект върху раздразнената лигавица на дебелото и правото черво и балансиращ общия лаксативен ефект.

Екстракт тиквени семки. Притежава редица полезни ефекти върху храносмилателната система. Има противовъзпалително и стимулиращо секрецията на храносмилателни ензими действие, и благоприятства очистването на стомаха и червата от токсини. Това е едно от най-ефективните природни средства срещу гадене и повръщане. Особено добре повлиява интестиналните колики, свързани с образуването на много газове в тънките черва. Унищожава чревни паразити, метили, тении и др. Облекчава подуването и свързания с излишните газове дискомфорт. Ускорява храносмилането и изхвърлянето на метаболитни отпадъци от стените на червата, които иначе биха се задържали там и биха пречили на нормалната обмяна.

Сена екстракт. Активните елементи при нея са сена-антрахиноните – група хидроксиантраценови гликозиди, чието съдържание е около 5-6%. Механизмът им на действие е като се метаболизират от бактериите на чревната флора до производни с ниска абсорбция (вкл. барбалоин и хризалоин), дразнещи чревната лигавица и задържащи водата в дебелото черво чрез активирането на простагландинови и серотонинови рецептори. Ефектът се проявява след около 8 часа от пероралния прием на препарати от растението, което съвпада по време с действието на алоето.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Колон Клийнър“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:
1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./
2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./
3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./
Продуктът „Колон Клийнър“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40
Както и на интернет страницата: http://tonik.info/coloncleaner/ или в повечето аптеки в страната.

Реклама
Реклама
Реклама