Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/6543880 www.bgdnes.bg

Бизнесът на шеф Петров закъса

След изцепките му във "ВИП брадър" 

Ресторантът му в центъра пустее, клиенти го хулят в интернет 

Шеф Петров го закъса яко след "ВИП брадър".
С поведението си в къщата кулинарят си навлече куп негативни коментари дори и от най-големите си фенове. Те са категорични, че повече няма да стъпят в ресторантите на шеф Петров, след като са видели какъв човек е.
"Той е срам за готвачите. Не искам и да си помисля, че този ми приготвя вечерята. Никога няма да посетя ресторант, в който готви полово неспособна лоена топка като този смешник", гласят част от коментарите в сайта на ресторанта на готвача.
"България Днес" научи, че бизнесът на кулинаря в последно време не върви. Заведението, което се намира в центъра на София, вече не се пръска по шевовете, а в него има най-много по две заети маси вечер. Именно по тази причина той приема да прекрачи къщата на Големия брат, но това май му изигра лоша жега.


С арогантното си и надменно поведение шеф Петров стана най-мразеният и хулен участник в тазгодишния формат на риалитито. Във "ВИП брадър" готвачът показа истинското си лице и тежък характер, с което си навлече много негативи и изгони старите си и потенциални нови клиенти.
Дори Черната Златка скочи на готвача за държанието му. "Шеф Петров е жена", избухна в социалната мрежа Димитрова.
Кулинарят дори не показа и майсторските си умения в къщата. Манджите му не бяха оценени високо от брадърите. Съквартирантите на няколко пъти се усъмниха в уменията на готвача Боби и дадоха слаба оценка на гозбите му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама