Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6555829 www.bgdnes.bg

Магда работи бременна

Певицата е бременна в 7-ия месец, не мисли за почивка 

Фолкпевицата Магда работи с наедрял корем.
Макар изпълнителката да е бременна в 7-ия месец, тя не мисли за почивка и продължава да е активна.


Певицата влезе в ролята на модел, за да представи дрехи за бременни дами.
"За мен това е нещо ново и необичайно, дори леко притеснително. За първи път снимам фотосесия бременна. Някак си не съм свикнала и в началото ми бе малко странно, но определено е приятно. Усещането е страхотно", сподели Магда.
Изпълнителката признава, че засега бременността й протича без проблеми и се надява всичко да е така до края. Бебето се очаква през януари и всички в семейството на Магда и приятеля й Влади много се вълнуват.

Реклама


"Това е смисъла на живота и няма нищо друго, което да замени това щастие", откровена е Магда.


Магда и сегашният й приятел Влади се запознават преди повече от 3 години. Дълго време двамата крият връзката си, но в един момент излизат на светло. Певицата признава, че в началото двамата са имали трудности, но постепенно намират правилния ритъм и така е дошло голямото решение да имат бебе.

Наедрелият корем не пречи на Магда да прави и нови песни. Дуетът й с Йорданис Агапитос вече е факт и определено допадна на публиката, а фолкпевицата разкрива, че след него ще предложи и балада, която ще посвети на бебето и бащата. В момента все още работи по нея, но има желание да я представи още в началото на новата година, когато се очаква и да роди първото си дете.

Снимки: "Сладка мама"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама