Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6568201 www.bgdnes.bg

Най-якото дупе е във Видин!

Археоложка притежава най-апетитните форми 

Десетки точат лиги по надарени претендентки 

С бурни овации бе избрано най-сексапилното дупе в България. Победителката с най-апетитни задни части стана 21-годишната студентка Александра Станева от Видин.

Конкурсът се проведе в местна дискотека в Пазарджик, а в надпреварата се включиха 10 претендентки. Заведението се пръскаше по шевовете от любопитни мъже и жени, дошли да оценят красивите седалищни части на девойките.

Реклама

Пред журито състезателките демонстрираха формите си в оскъдно облекло и показаха танцови умения. Водеща на вечерта бе моделката Катрин Вачева, а плеймейтката Деси Фотосесията короняса победителката. Не липсвали и комични ситуации. Увлечена от страстни и неукротими танци, една от претендентките не се овладяла и паднала на сцената по дупе, точно като за конкурса.


Победителката Александра в момента е студентка в Софийския университет "Св. Климент Охридски", специалност "Археология". Красавицата живее в София, а летата прекарва в САЩ на студентски бригади.

Това не е първото признание за апетитните форми на Станева. През 2016 година тя участва в конкурса за "Най-еротичен модел", където дупето й отново е избрано за най-сексапилно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама