Реклама
https://m.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6671604 www.bgdnes.bg

Маги Вълчанова призна: Разведох се!

Моделката вече е сама,бори проклятието с чесън

Бившата носителка на титлата Мис България Свят Маги Вълчанова се разведе!

След само 6 години брак тя се раздели със застрахователния бос Румен Георгиев. Краят на брака им е настъпил още миналата година без излишни скандали и фанфари из медиите.

"Вече официално съм разведена, това е", коментира лаконично пред "България Днес" Маги.

Отскоро тя си върна своята фамилия и отново е Вълчанова, а не Георгиева. Двамата имат две деца - Румен-младши и Андрей. Те остават при майка си, а таткото има определено време, което да прекарва с тях. Според близки на Маги тя е получила доста скромна издръжка на фона на финансовото състояние на бившия си съпруг.

Реклама

През годините на брака си Маги и мъжът й поддържаха изключително висок стандарт на живот, двамата имаха бавачка, а бившата Мис България караше коли за стотици хиляди левове.

В момента до Маги няма нов мъж и тя се е отдала на отглеждането на децата си. За бившия шеф на застрахователно дружество "Армеец" Георгиев се говори, че бързо е намерил заместничка на съпругата си. Изминалата година бе доста трудна за Маги - в последния момент се провали организираният от нея конкурс "Мис Национален отбор", загуби и лиценза за провеждането на "Мис България Вселена" у нас.

Според близките й над семейството на Вълчанова от години тегне проклятие, което тя е на път да развали. Маги слага чесън в джобовете на децата си от суеверие, защото се страхува от уроки. За това призна и самата тя в "Черешката на тортата" по Нова тв.

Приятели до красавицата твърдят, че негативното в живота й започнало, след като отнела мъжа на щерката на Нора Ананиева - Ана.

Вълчанова имаше 11-годишна връзка с американец, но разведе Румен Георгиев. Двамата се ожениха преди шест години, а след това се появиха децата.

Манекенката, която чрез фондацията си "Фейс ту фейс" се бори с трафика на хора, има неособено щастлива съдба. Преди повече от 9 години Маги нашумя в медиите по ужасен повод. Съседите от блока на ул. "Брезовска" в пловдивския квартал "Кършияка" още помнят кървавата баня, която се разиграва през август на 2002 г. По обяд 29-годишният брат на миската Георги Вълчанов пребил до смърт 60-годишната си майка Гинка, като буквално размазал главата й с бухалка. Смлял от бой и 82-годишната си баба Магдалина, която била със счупен крак. Преди трагедията Вълчанов бил полицай, но го набедили за изнасилване на 15-годишна в село Храбрино и го осъдили на 3 години затвор. След скандала напуснал системата на МВР. Моделката обясни, че брат й се водел на отчет в психодиспансера и страдал от раздвоение на личността.

Реклама

"В него живееха един добър и един лош човек. Като малък преживя няколко тежки катастрофи и винаги си удряше главата. Може би това го повреди. Но лекарите не му обръщаха сериозно внимание, щом са позволили такъв човек да остане на свобода...", каза тогава Вълчанова.

Само преди дни Вълчанова излъга в шоуто "Черешката на тортата" по Нова тв, че все още е в брак с Георгиев. В предаването миската претърпя пълен провал като домакиня. Мис България втрещи всички с липсата на каквито и да е домакински познания. В кулинарното риалити моделката трябваше да приготви вечеря за четиримата си гости - Лора Караджова, Сантра, Васил Гюров и Даниел Ангелов. Вместо да ги посрещне както подобава, Маги бе приготвила само и единствено три салати. Брюнетката обяви, че пред гостите ще приготви основното - спагети със скариди и тиквички, за да бъде прясно. Тя остави гостите гладни, като преди това ги накара да й помогнат в приготвянето на храната. Дори ги принуди да слагат чиниите, приборите, салфетките и останалите аксесоари на масата. Това действие на манекенката не направи добро впечатление, но Маги не се впечатли особено. Преди да се разпадне бракът й, тя живееше като принцеса и имаше "помощнички", затова не е много оправна в кухнята. После се раздели както с тях, така и с кабриолета, мегалуксозното "Бентли" за минимум двеста бона, което й бе подарък от бившия мъж.

Лили АНГЕЛОВА

Алексей ГИЛТЯЙ

Реклама
Реклама
Реклама