Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/15004490 www.bgdnes.bg

(Видео) Митьо Пищова кани гаджета на Слънчака, плаща им по 500 лева

Изнемощял и окльощавял, но никога не спиращ да желае яки мацки, Митьо Пищова кани мадами да му ходят на гости на Слънчака. Бизнесменът обещава яко забавления и по 500 лева, като условието му е да прекарат 1 час на колене, става ясно от видео в социалните мрежи.

"Имам апартамент за 4 другарки", казва Димитър Маринов в клипа, който предизвика потрес сред аудиторията. Както става ясно, офертата важи за всички девойки, които искат да изкарат лесни пари. "За всички хубави и красиви жени, намирам се на Слънчев бряг до 15 септември. Безвъзмездно давам 500 лв., но 1 час на колене. Има риби, омари, раци, дискотеки на мои разноски", се казва още във видето, с пояснението, че апартаментът му е свободен и за 6 момичета, но само ако са голи.

Реклама

„Идвайте, пари има, голяма писалка 24 см има. Сега е времето, идвайте", подканва още дамите Пищова.

Освен вулгарната му покана потрес предизвиква и външният му вид. Той е отслабнал драстично, след като дълго се бори със сериозни здравословни проблеми и лежа в болница. Изглежда това не повлиява на вечните му мераци и той отново е във вихъра си. За да е сигурен, че ще си прекара лятото добре, освен офертата дава и телефонния си номер, на който кандидатките да звънят.

Четете още

Митьо Пищова покрусен: Брат Галев и Къро ми бяха като братя!

Митьо Пищова покрусен: Брат Галев и Къро ми бяха като братя!

Обявеният за умрял Митьо Пищова:  Скъпи манекенки, жив съм!

Обявеният за умрял Митьо Пищова: Скъпи манекенки, жив съм!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама