Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17941953 www.bgdnes.bg

Мама свекърва ПОСЕЧЕ ергенките, Алек избяга и изостави Маги и Надежда

Най-лошият кошмар за финалистките се сбъдна 

"Не са тези две жени категорично! Моля те да не бързаш! Много те моля!" отсече майката на ергена Алек.

Свекървата на потенциалните претендентки за сърцето на Алек - Маги и Надежда не ги хареса и прибра ергена си у дома. Нещо повече! Алек дори не отиде лично да съобщи решението си, а от продукцията пуснаха запис пред русокосите финалистки, който предварително бизнесменът направил. 

Реклама

Един от най-желаните мъже в шоуто досега Алек Младенов изостави и двете си изгори на финала на "Ергенът" и се отрече от сключването на брак засега. Макар на 29 години бизнесменът продължава търсенето на любовта. Този път обаче извън имението...

Когато мама Ксения застана пред камерите след първата среща с Маги тя даде интервю пред екипа на предаването, където изказа неодобрението си към блондинката: "Честно казано, има нещо, което, не мога да намеря думата... Тя изглежда по-обиграна от него в много отношения".

После попита сина си на колко години и като разбра, че е на 36 години и с 8 по-голяма от него, коментира: "Изглежда по-голяма от теб. Една жена на 36 години има голям житейски опит. Тя е много по-мъдра от един мъж на 28. Аз на 35 имах три деца".

"Аз се замислям върху всяко едно нещо, което майка ми е казала", призна си Алек тогава и веднага разбрахме, че Маги е аут. 

След това свекървата не одобри и Надежда. "Не съм си и помисляла, че синът ми може да бъде с жена със 7-годишно дете", отсече мама свекърва.  

Алек дори не събра смелостта да се покаже пред двете лудо влюбени в него жени и ги отряза с презаписано съобщение:

Реклама

"Сигурно се чудите защо не съм сред вас и искам да знаете, че не ме интересува какво ще си помислят хората! Не съм дошъл тук с очаквания! Аз самият не се разбирам напълно последните няколко седмици! Не ми дреме, че ще ме приемат като страхливец", отсече от екрана ергенът.

Недостойната му постъпка съсипа очакващите го красавици като първоначално и двете не повярваха на това какво се случва.

"Моля ви да ми простите! Каквото е писано ще стане", допълни той.

Маги и Надежда напуснаха имението с разбити сърца и гневни чувства.

"Голям глупак! Ще възпитам сина си така, че да не става като него!", през сълзи заяви Надежда преди да напусне "Ергенът" завинаги.

"Прибирам се вкъщи да си ближа раните. Няма къде да потърся утеха", промълви Магданела.

Четете още

Развръзката в "Ергенът" отново подлуди зрителите на Би Ти Ви

Развръзката в "Ергенът" отново подлуди зрителите на Би Ти Ви

Бившият на Надежда от "Ергенът" бил милионер

Бившият на Надежда от "Ергенът" бил милионер

Реклама
Реклама
Реклама