Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/17309113 www.bgdnes.bg

(18+) Моделка лъсна в порно

Заработва по 9 бона на месец в онлайн платформа за нецензурни видеа 

Анджела Ташева от "Къщата на инфлуенсърите" иска секс с Емануела, оборудвала е садо-мазо жилище

Порноизпълнения на участничка в култовото риалити "Къщата на инфлуенсърите" нагорещиха мрежата. Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела Ташева показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният й партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

Реклама

В риалитито Анджела призна, че си пада по жени. В предаването, станало известно като онлайн версия на "Биг Брадър", Ташева се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт Онли фенс.

"Имам много обожатели, но аз интерес към мъжкия пол нямам. Просто продавам бельото си. Освен че пестя от прах за пране, изкарвам и доста добри пари с това. Имам пилон вкъщи и много обичам да готвя", представя себе си тунингованата варненка.

"Искам секс с Емануела!" Това категорично заяви родната еротична звезда Анджела Ташева, която хвърля дрехи и задръжки в световната платформа Онли фенс.

Татуираната брюнетка участва в онлайн предизвикателство с кои известни жени в България би скочила под юргана, като в крайна сметка стигна до фолкпевицата Емануела и това беше окончателното й решение.

"Ударихте ме в слабото място с Емануела. Како Еми, ако гледаш това - каня те на среща, за да те откажа от мъжете", обяви предизвикателно Анджела.

Реклама

Самата Анджела е превърнала цяло жилище в садо-мазо рай. Зад плътните завеси на дома Ташева е оборудвала специална маса за хардкор изпълнения. Върху нея тя коленичи чисто гола, като е здраво завързана за ръцете, краката, гърба и кръста с колани. В същото време на снимката до нея се виждат десетки атрибути за специални фетиш изпълнения, вероятно по желание на клиента.

Миналото на Анджела е пълно с множество неща, които не са добър пример. Брюнетката разкрива, че като малка "се е налагало" да краде, бягала е от вкъщи и дори са я пускали за национално издирване.

"Бях проблемно дете, защото имахме семейни проблеми и ми се отразиха", каза Анджи.

Ташева се оказва приятелка с еротичната моделка Стефани Разсолков от "Сървайвър". За дружбата си с нея Анджела намига, че също имат тайни изпълнения.

Разкрепостеността на Анджи не се свежда само до рамките на сайта за ексклузивно съдържание. Тя споделя, че е правила секс с фен от еротичната платформа Онли фенс. На месец изкарва по 9000 лв.

Четете още

Победителят от интернет "Биг брадър"-а заби Ивка Бейбе

Победителят от интернет "Биг брадър"-а заби Ивка Бейбе

Котарачето си татуира лицето, за да го забележи световна звезда

Котарачето си татуира лицето, за да го забележи световна звезда

Реклама
Реклама
Реклама