Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/4155032 www.bgdnes.bg

Сексбомба гола за Аржентина

Добромир ДОБРЕВ

Българска сексбомба надъха футболистите от националния отбор на Аржентина с провокативна фотосесия за "България Днес". Фолкпевицата Анна-Мария Чернева захвърли дрехите пред нашите обективи и даде точна прогноза за днешния мач на Лео Меси и компания срещу Иран. Красавицата, която се изявява още като актриса и модел, стиска силно палци за южноамериканския тим. Според нея Аржентина е фаворит за спечелване на световната купа.
Ани не се съмнява в успеха на любимците си тази вечер. По доста сексапилен начин тя посочи резултат от 2:0 за "гаучосите". Двубоят с Иран е тази вечер от 19,00 часа наше време и ще се играе на стадион "Минейрао" в Бело Оризонте.
"Лео Меси е гениален футболист. Очаквам да блесне с нови голове и това да е неговото световно първенство. Като мъж е симпатичен, но определено не е мой тип. Неговата половинка - Антонела, е страхотна. Мургавите хубавици винаги са ме впечатлявали. Като цяло харесвам южноамерикански мъже. Мечтата ми е да живея в Южна Америка. Дори уча усилено испански, за да я осъществя", разкрива Анна-Мария пред "България Днес". Сексбомбата обясни по какви мъже си пада. Тя обаче е категорична, че не би изоставила кариерата и амбициите си заради любовна авантюра. 
"От днешните два отбора най-много ми допада иранецът Ашкан Дежага, има доста по-мъжкарско излъчване от останалите. Никога не съм имала гадже футболист, просто не харесвам лигльовци. Чувала съм от приятелки, че са доста добри в леглото, но този факт не ме вълнува. От световните футболни звезди Кристиано Роналдо има най-секси тяло. Благо Георгиев също е готин, защото си падам по татуирани мъже. Дори ходя да гледам ММА боеве", откровена е фенката на Аржентина.
Очаква се тази вечер аржентинският селекционер Алехандро Сабея да заложи на мощна атака в лицето на Лионел Меси, Гонсало Игуаин, Серхио Агуеро и Анхел ди Мария. При успех над Иран "гаучосите" със сигурност ще завършат първи в своята група "F".
Междувременно стана ясно, че наставникът на Иран Карлош Кейрош със сигурност напуска поста след края на мондиала. "Моето желание беше да остана, но от футболната федерация и от спортното министерство на страната не ме искат повече. Не исках да коментирам този въпрос, за да избегна евентуално отрицателно влияние върху отбора. Иранците ще останат завинаги в сърцето ми", подчерта португалецът.

Реклама
Реклама
Реклама