Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17948180 www.bgdnes.bg

Ивет Лалова на 40 години: Бебето е най-голямата ми победа!

Искам още деца, казва шампионката

Бебето е най-голямото щастие в живота ми, то е и най-голямата ми победа, но искам и още деца!

Това си пожела голямата ни шампионка по лека атлетика Ивет Лалова, която днес става на 40 години. Тя сподели, че няма да направи голям купон, а ще изкара личния си празник само със съпруга си Симоне Колио и тяхното малко бебче Тиаго. И не защото 40-те години не се честват от суеверие, а защото Ивет изцяло се е посветила на майчинството и графикът на нейния малък голям мъж е най-важен в семейството. Лалова е щастлива и от факта, че съпругът й Симоне е постоянно до нея и често храни сина си, докато тя си почива или се готви да го къпе и преоблича.

Реклама

Преди пет дни лекоатлетката направи затрогващо видео по повод Деня на майката, който се отбелязва по света. Тя поздрави всички жени, които са дали живот, и описа радостите и трудните моменти, свързани с това.

Бебето Тиаго се роди в Рим преди по-малко от месец. Това предизвика фурор в семейството и на двамата съпрузи - Ивет и Симоне.

"Благодарим ти, че ни избра за свои родители. Много те обичаме и сърцата ни са толкова пълни!", написа славната ни лекоатлетка и публикува ръчичката на мъничето. Поздравления за Ивет заваляха от цял свят.

Да видят бебето съвсем скоро, след като навърши 40 дни, ще дойдат в Италия майката на спринтьорката ни - Лили, както и сестра й Ани с мъжа си - актьора Август Попов. Симпатичната кинезитерапевтка Лили е готова и да гледа малкия, ако се наложи на майката. Засега обаче Ивет и Симоне нямат желание да се разделят и за час от сина си. Любимата свекърва на Ивет - Дита, която е по-възрастната от майка й, също вече е приготвила подарък за внука си, който се пази в тайна.

За съжаление на Ивет и сестра й, на щастливата новина не може да се порадва техният баща - Мирослав, който си отиде от този свят преди две години.

"Много се надявам да имам още деца. Много искам. Добрата връзка трябва да ти помага и да те прави по-добър човек", казва щастливата Ивет. Тя и Симоне имат домашен любимец - красиво куче, което вече се запозна с бебето, като го подуши радостно.

Лекоатлетката и Симоне живеят от години в къща в Риети. С появата на Тиаго те се преместиха в по-просторно жилище. Двамата се венчаха през 2013 г. в града, в който живеят - Риети. Церемонията беше в църквата "Сан Доменико", а Ивет блестеше с красивата си рокля и широката си усмивка. Ивет и Симоне са по цял ден заедно - не само вкъщи, но и по време на тренировки. Симоне е един от най-добрите физиотерапевти и основна причина за спортното дълголетие на Лалова.

Четете още

Ивет Лалова не вярва в суеверия

Ивет Лалова не вярва в суеверия

Ивет Лалова показа бебето

Ивет Лалова показа бебето

Реклама
Реклама
Реклама