Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10173428 www.bgdnes.bg

Куртоа сваля гаджето онлайн

Двойката не се крие

Вече не бях сгодена, когато го срещнах, споделя Мишел

Вратарят на "Реал" (Мадрид) Тибо Куртоа е свалил новото си гадже Мишел Герциг онлайн. Слухове за връзката им вървят от няколко месеца, но едва преди дни двамата официално признаха отношенията си.

Нещо повече, моделката разказа как е започнало всичко между тях. Оказа се, че Куртоа я забелязал в инстаграм.

Реклама

"Тибо видя моя снимка с кучето ми Майло и написа коментар "сладък" - разкрива Мишел. - Веднага разбрах кой е той, защото обичам футбола. Казах му "благодаря" и започнахме да изпращаме съобщения... Той ми задаваше въпроси за Израел, за армията."

Вратарят бе обвинен, че е откраднал моделката от годеника й. Оказа се, че тя вече е била разделена с военния, когато са се запознали.

"Аз знам истината и Тибо я знае, това е единственото нещо, което има значение - категорична е моделката. - Бях във връзка с човек от армията четири години и половина. Той е редник и предпочитам да не се задълбочавам в раздялата. Но мога да кажа, че когато започна връзката ми с Тибо, вече не бях сгодена. Преди да срещна Куртоа, си мислех, че няма как да вляза в подобна връзка - със звезда. Отказвах да играя играта, в която никой няма да говори за вас, освен ако не участвате в риалити шоу, не се замесите в скандал или не излизате с някой известен. Но след като го срещнах, това вече не ме притесняваше. Децата му са страхотни."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама