Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10215230 www.bgdnes.bg

Ирен Онтева не може да прежали Христо Сираков

Красавицата почете бившата си изгора година след кончината му 

Година след кончината на Христо Сираков родният хайлайф мълчи, забравил един от най-колоритните си членове. Не и Ирен Онтева - тя го почете.

"Толкова е трудно да го забравиш... Нека благодарните спомени да оцеляват във време на скръб. Когато Обичаш, паметта се превръща в Съкровище. Измина една година без Христо Сираков. Царство му Небесно", написа красавицата. Преди 16 години тя му роди син, с когото наскоро бе на почивка в Монте Карло. Младежът вече е по-висок от майка си.

Реклама

Плеймейтки и моделки, които през годините се радваха на щедростта и вниманието на Сираков, днес мълчат.

Миналата година той си отиде след инсулт, а по-рано през прокълнатата 2020-а изкара и COVID, но се справи с вируса.

"С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни", казаха от списанието-мъжка библия, с което дълго години бе свързан Христо Сираков.

От първата си жена - манекенката Мария Бешлиева, плейбоят има доведена дъщеря - Деница. Когато е на 42 г., му се ражда дъщеря от Бешлиева - кръщава я Ана-Мария. Момичето се ражда в София със здравословен проблем, който налага смяна на кръвта, но днес вече е жива и здрава прекрасна млада 23-годишна жена. След това Сираков се разделя с Бешлиева, като тя с двете си дъщери остава във Флоренция.

Плод на любовта му с Ирен Онтева е гореспоменатия Кристиян, който също идва с усложнения на бял свят. Ражда се в осмия месец и се налага няколко седмици да остане в кувьоз.

Реклама

Името на Сираков се свързваше с безброй знайни и незнайни красавици, оттам и прякорът му - Ицо Стоте манекенки. Прякор, който той така и не припозна и не хареса.

Малко след връзката си с Ирен Онтева Сираков бе със Зара, която изгря в първия сезон на риалити шоуто "Биг Брадър". Бизнесменът бе изключително близък и със силиконовата бомба Биляна Евгениева, като дори се заговори за годеж и близка сватба, но после не се случи нищо и двамата прекратиха отношения.

Приживе Сираков бе близък и с две от последните носителки на титлата "Мис Плеймейт" Жанета Осипова и Михаела Тодорова. Когато бе домакинка в "Черешката на тортата", Жанета прие ВИП гостите си именно в къщата на Сираков, но не коментира дали са интимни. За последно за негово гадже в средите се спрягаше името на Дениз Хайрула, но бизнесменът остана верен на стила си да не коментира и да пази личния си живот в тайна.

Реклама
Реклама
Реклама