Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10292906 www.bgdnes.bg

Мисис България остана без мъж

Неделина Цанева, която се изявява и като певица, се развела с бизнесмена Йордан Петров

Без мъж остана Мисис България за 2019 година Неделина Цанева. Силиконовата бомба се разделя със съпруга си Йордан Петров, научи от достоверен източник "България Днес".

Реклама

Двамата не са заедно от няколко месеца, издават близки до тъмнокосата изкусителка. Цанева също така е заличила всички общи снимки с бившия си от социалната мрежа.

Каква е причината за краха на брака им, никой не казва. Ала клюкарите загатват, че може би има намесен трети човек.

Мъжът до миската, която се изявява и като певица, бе заможен бизнесмен от Благоевград, притежаващ автокъща.

Двамата се ожениха през 2019-а. Цанева и бизнесменът отпразнуват сватбата си с пищно тържество. За времето, в което се заедно, Петров подари куп скъпи подаръци на любимата си - сред които чисто ново "Порше" за няколко десетки хиляди лева. След развода Цанева продължава да шофира огромния джип.

"България Днес" опита да потърси Цанева, за да даде повече яснота около краха на връзката й с бившия й съпруг. До края на редакционното приключване тя не отговори на обажданията на вестника.

Цанева е една от най-популярните бръмчалки у нас. Освен купища кубици силион в пазвите тя има и няколко корекции по лицето си.

Преди да се омъжи, Неделина участва на редица светски конкурси. Силиконовата фурия е носителка на короната на "Мис Стара Загора" за 2014-а. Година по-късно се окичва с титлата за най-красива девойка в София. Цанева грабна титлата и в конкурса "Мис Силикон еротик". Участвала е още в "Мис Плеймейт".

Реклама
Реклама
Реклама