Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11592661 www.bgdnes.bg

Руслан Мъйнов загря за "Капките" с Царица роза

Синоптичка обяви победителката Белослава 

Забавлява красавиците с италиански песни и шеги, изнася миниконцерт 

Руслан Мъйнов замени репетициите за "Като две капки вода" с вдъхновение от млади и хубави момичета в Долината на розите.

Финалът на шоуто за имитации беше снощи и въпреки че актьорът не беше сред борещите се за победата, имаше важна роля в последния епизод за сезона. Натовареността и дългите репетиции не попречиха на Руслан да огледа отблизо кандидатките за титлата "Царица роза 2022".

Реклама

Актьорът бе водещ на емблематичния конкурс и изнесе концерт с италиански и български песни от близкото минало. Голямата победителка е Борислава Желева, но Мъйнов определено се превърна в ярката звезда на вечерта и беше бурно аплодиран от публиката в Казанлък.

"Момичета, вие сте прекрасни и неповторими. Искам пак да ви гледам, затова дайте да направим отново третия кръг с вечерни рокли. Шегувам се, разбира се", заявява с широка усмивка Руслан, докато момичетата от притеснение са готови аха отново да дефилират.

"Вълнувам се повече дори от вечерта на моя избор. Една от девойките сияеше по-силно тази вечер, дори по-силно от Руслан", доразви шегата синоптичката на Нова телевизия Лора Георгиева, която точно преди 15 години става Царица роза.

Във визитката си Белослава каза, че се определя като лъчезарна, креативна и артистична личност. Мечтае за етапа от живота й, в който е постигнала всичките си цели и ще се е реализирала в областта на анимационното кино. За нея Казанлък е чувство за нещо истинско и нещо сакрално.

Красавицата ще носи короната една година и й предстои поредица от благотворителни и социални събития.

Реклама
Реклама
Реклама