Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11633297 www.bgdnes.bg

Алекс от "Ергенът": Рано е да се говори за мен и Виктор

„Бях влюбена във Виктор, а дали сега съм влюбена – ще оставя за себе си. Рано е да се говори по тази тема“, заяви Александра, която отказа да приеме розата от Виктор в предпоследния епизод на шоуто по Би Ти Ви "Ергенът".

В същото време тя не пожела да коментира снимките от преди няколко дни, на които се вижда, че се среща с Виктор в центъра на София.

Реклама

От думите на Алекс стана ясно, че тя му е простила, а решението да напусне "Ергенът" е взела, защото победата не трябва да е на всяка цена.

„Интересен финал. Искаше ми се Виктор да избере Дениз, защото тя се държа много добре, но все пак очаквах да избере Виктория. Снощи в "Шоуто на Николаос Цитиридис" Виктор сподели, че не са заедно. Това не ме учудва, защото те нямат допирни точки. Ние с него имаме повече общи неща. И двамата сме спортисти, борбени сме, развиваме се“ – сподели тя.

„Трябваше повече да говоря с него. Да съм по-мила, да общувам повече с момичетата. Аз се капсуловах и може би останах неразбрана“, коментира Алекс.

Тя поясни, че с Виктория живеят на различни планети и няма как да се срещнат. Поддържа връзка единствено с Вики Тасева, Деница и Ева.

„Ако се видим с Виктория, бих й казала да спрем дотук, да приключим, защото от нейна страна все още има атаки“, призна Алекс.

За себе си тя е големият победител в "Ергенът". 

По-рано през седмицата стана ясно, че СЕМ ще санкционира Би Ти Ви заради формата. Грозни реплики като “българска злобарка”, агресивни и разголени кадри, пошло съдържание навръх Разпети петък са част от нещата в риалити предаването, заради които телевизията ще бъде глобена.

Причината е, че съдържанието му е неблагоприятно за детската аудитория и така нарушава Закона за радиото и телевизията. Ще бъдат наложени и административни наказания, тъй като едва в 5-ия епизод телевизията е обозначила, че в шоуто има продуктово позициониране, което е форма на реклама. Глобата за вредно за децата съдържание е от 15 000 до 30 000 лева, а нарушението на рекламните правила се наказва със санкция от 3000 до 20 000 лв. според медийния закон.

Реклама
Реклама
Реклама