Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11897309 www.bgdnes.bg

Джизъса се ожени на рождения ден на бившата си Есмер

Случайно или нарочно?! 

Благо платил сватбата си, не разчитал на богатия татко на булката

Футболният национал Благой Георгиев пристана на красивата Полина Спасова на пищна церемония в събота във Велинград. Това се случи точно на рождения ден на бившата му съпруга - руската татарка Есмер, и на този на новия на предпоследната му любов Златка Райкова - арменеца Карен Хачатрян.

Не е ясно дали датата е избрана случайно от футболиста или нарочно, но от сторитата в инстаграм на близките до Благо лица личи, че всички те се забавляват чудесно и без него.

Реклама

Татарката Есмер Омерова стана на 30 години и семейството й организира стилно тържество по този повод. Тя и Благо имат син Елай, който през лятото на тази година ще стане на 5 години. Нито нея, нито сина си Георгиев е виждал скоро освен с фотоси, които майката публикува в нета, става ясно от приятели на футболиста. Говори се, че момчето само знае, че е син на българина, но няма ясни спомени от преживяванията си с Благо, тъй като последно го е виждал, като е бил на година и половина. В момента Есмер има друг мъж в живота си и видимо нашенецът не й липсва.

Двамата се разделиха преди повече от три години и оттогава почти не се чуват освен за празници. Макар таткото на няколко пъти да е пояснявал, че е в приятелски отношения както със семейството на Есмер, така и със сина си, той не е много склонен да пътува до Русия, за да се вижда със "старото" си семейство. Още повече че в момента там положението никак не е розово предвид военния конфликт.

За Благо новото семейство с 26-годишната Полина Спасова сега е на дневен ред. Двамата си казаха "да" в затворен комплекс във Велинград пред очите на семействата и любимите им приятели. Официално не се твърди, че булката чака бебе, макар да се промъкваха слухове и за това преди сключването на брака. Това е първи подпис в гражданското за Полина, а за Благо е втори. Според приятелите им досега той никога не е бил толкова влюбен и сам проявил желание да се ожени пред Бог за Поли, на която не смята да изневерява, защото е "жената на живота му".

Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а в събота се врекоха и пред Бог в църква. Булката бе избрала американска дизайнерска рокля, като костюмът на младоженеца е от същия стилист. Връзката им се разви мълниеносно. Поли си татуира името на любимия на рамото с две сърца, а футболистът първата буква от името й на интимно място, като гаранция, че няма да се "дава" на никоя друга жена.

Благой Георгиев сам платил сватбата си и не разчитал на богатия татко на булката - Иво Спасов, твърдят от комплекса във Велинград.

Междувременно бившата му половинка - Златка Райкова, която също има дете от Благой - Благой-младши, вчера отпразнува рождения ден на новия си мъж – спортиста Карен Хачатрян. Тя също пусна видеостори в нета с поздрав към новия си любим.

"Ще си гледам детето сама и няма да правя пиар от раздялата на семейството ни", сподели Златка в нета в отговор на виртуалните й приятели каква е реакцията й от новата връзка на бившия й любим.

Реклама
Реклама
Реклама