Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11925370 www.bgdnes.bg

Червена хубавица победи Лена

В онлайн конкурс избираме красавица №1 в политиката - загл.

Петя Михалевска печели четвъртфиналите с минимална преднина пред Бориславова

Конкурс за най-красива жена в родната политика се провежда онлайн, установи "България Днес".

Реклама

Хубавици от различни партии се изправят една срещу друга в директни елиминации, като хората в социалните мрежи имат 24 часа, за да гласуват. Надпреварата започва от четвъртфинали, като вече част от полуфиналистките са ясни и интригата за първото мястото се заплита все повече.

Първият двубой е наистина титаничен. Шефката на кабинета в оставка на Кирил Петков - Лена Бориславова, се изправя срещу най-голямата красавица в редиците на БСП - Петя Михалевска, която е дъщеря на бившия депутат от столетницата Димчо Михалевски. Надпреварата е повече от оспорвана, като в крайна сметка Михалевска печели с 218 на 211 гласа и изхвърля Лена от състезанието за красавица №1 в политиката ни. Михалевска беше депутат в предишния парламент, като влезе в Народното събрание едва на 33 г.

Не по-малко оспорван е и вторият четвъртфинал. В него се изправят Таня Андреева, която беше депутат в предишния парламент от листата на "Демократична България", срещу Аида Бурнучян, която е пиар на същата партия. И тук интригата е до последно, като Андреева печели само с три гласа - 359 на 356. След края на гласуването двете дами си разменят няколко мили думи, но само едната продължава по пътя към победата. В социалните мрежи се разпространява и любопитен коментар на Андреева. На въпрос какво може да се каже както в Народното събрание, така и по време на секс, тя отговаря: "Можеше да бъде и по-добре".

Вчера беше обявена и третата четвъртфинална двойка - Деница Янакиева от ГЕРБ срещу Христина Димитрова от ДСБ. До редакционното приключване на броя гласуването все още продължаваше, но Димитрова беше успяла за няколко часа да дръпне с гласовете за себе си. "България Днес" ще продължи да ви държи в течение на това как върви надпреварата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама