Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12000595 www.bgdnes.bg

Полицайката Симона гадже с колега

Двамата са заедно от 3 години 

Един много скъп, голям и достоен човек, пише М. за любимата си Симона 

Полицайката Симона Радева, която привлече внимание покрай катастрофата с две загинали момичета в столицата, е гадже със свой колега униформен, научи "България Днес".
Татуираната служителка на реда от три години има връзка с полицая М. Я., става ясно от негови публикации във фейсбук. Към днешна дата и той като възлюбената си е изтрил профила си в социалните мрежи.


За Симона Радева се твърди, че е помогнала на задържания след тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в София Георги Семерджиев. В нея загинаха две момичета - на 22 и 26 години, а Семерджиев избяга и беше открит след 14 часа в дома си.

Реклама


"3 години заедно с моето всичко! Един много скъп, голям и достоен човек, ръка за ръка, в добро и лошо! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!!", пише в началото на миналия месец М., за да отбележи годишнината от началото на отношенията със Симона.
След ужасяваща катастрофа с джипа на Георги Семерджиев М. също е подложен на словесни атаки от потребители и вероятно това го е накарало да скрие профила си. Но преди това щедро е споделял снимки с половинката си, от които става видно, че двамата обичат да пътуват, като имат кадри от почивки на родното Черноморие и в зимните ни курорти.
"Моето най-добро кулинарче, Шеф Радева", пише още полицаят, като споделя снимки на пита и баница, които вероятно са приготвени от Симона за последното посрещане на Нова година.

Интересното е, че един от рождените дни М. получава торта във формата на полицейска униформа и като аксесоар са добавени сладки белезници. Не е ясно дали Радева е приготвила тортата, или е купена готова, но явно полицайката има доста талант в кухнята. Двамата са споделяли снимки както лежерно облечени или с по-официални дрехи по веселби, така и със служебните униформи, като са обичали да си правят селфита в автомобили.


След катастрофата двойката е атакувана, че са гаджета, а в същото време Симона е била опасно близка с татуирания Семерджиев.
"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия."


Това каза преди няколко дни пред "България Днес" Бистра Радева - майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева. Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителка на вътрешното ведомство, имаща отношения с татуирания Семерджиев, е била в джипа и тепърва ще се установяват нейните връзки. И така родителката потвърди верността на дъщеря си към официалния й приятел.


"Симона има сериозен приятел от три години, няма как да има нещо с този човек Семерджиев. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира", добави пред вестника Бистра Радева.


От снимките в интернет пространството се вижда, че Симона има татуировки не само на ръката, но и по крака, по-конкретно по бедрото. По разкази на нейни близки през последните дни Радева е много разстроена и си стои вкъщи, без да излиза никъде и без да се среща с хора.

Отстраниха я от длъжност

Отстраниха от длъжност за два месеца полицайката Симона Радева, обявиха вчера от вътрешното министерство.
Със заповед на директора на СДВР от 8 юли срещу нея е образувано дисциплинарно производство, допълват от МВР. То е на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в няколко точки в кодекс, утвърден със заповед на министъра.
От вътрешното министерство съобщават, че служителката е нарушила точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР.

Реклама
Реклама
Реклама