Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12126374 www.bgdnes.bg

Бойко забавлява в чалготека на морето

Пускат видеа с експремиера вместо фолкклипове 

Стар съм, но бих дишал балон с райски газ, признава Коцето на участие

 

Бойко Борисов забавлява купонджии в чалготека в Созопол!

Клипове с експремиера се появиха на стените в нощно заведение и предизвикаха екстаз у гостите. Традиционно на плазмите се прожектират фолкклипове, но чалготеката разби всички стереотипи и пуска ядосания Бойко. На кадрите се вижда, че Борисов е заедно със свещеник и говори пред журналисти, но видимо не изглежда доволен. Вероятно се е подразнил от поредната изцепка на политическите си опоненти.

Популярността на лидера на ГЕРБ по морето е доста сериозна и неговият лик може да бъде открит щампиран върху плажни хавлии и чаши за кафе. Туристи често търсят и негови маски, но търговци признават, че по-скоро е мит, че някога е имало такива.

Реклама

Случайно или не, същата вечер в созополската дискотека участие има фолкпевецът Константин. Изпълнителят традиционно е с чаша в ръка на сцената и си вдига наздравици с феновете си.

Сред купонясващите в момента голям хит са балоните с райски газ, които се вдишват и предизвикват временно опиянение при употребяващите ги.

"Всички пиете, но не виждам балони. А, ето че има. Въпреки че съм от по-старото поколение, ще пробвам и аз. По-често ми се ходи до тоалетна от балоните, но ще опитам", разказва от сцената Коцето, който често няма задръжки по време на участия. Минути по-късно певецът кани танцьорка на сцената и след като обсъди секси тялото й, я покани на гости в София. Дали е имало продължение на свалката, остава загадка.

Райският газ е диазотен оксид и преди години се използваше за анестезия в операционните зали. Диазотният оксид води до кратковременна еуфория, вдишването му предизвиква откъсване от заобикалящата реалност и взрив от емоции. Макар това да продължава в рамките на средно 2 до 5 минути, всеки човек е индивидуален и няма достатъчно медицински данни как се отразява на децата. Райският газ има въздействие върху почти всички системи на човешкото тяло. Той води до стимулация на симпатикуса, може да доведе до депресия на миокарда. При белодробни заболявания може да доведе до тежки усложнения. Потиска костния мозък. Потиска имунната защита. Потиска витамин В12 съдържащите ензими. Има много и най-различни странични ефекти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама