Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13251817 www.bgdnes.bg

Гришо и Лолита разделени на празниците

Двамата няма да са заедно за първи път като двойка

Най-добрият ни тенисист - Григор Димитров, ще

посрещне предстоящите празници без половинката си Лолита Османова. Това се случва за първи път, откакто двамата са заедно.

Причината е участието на Гришо за България в новия турнир, "Юнайтед къп", в Австралия. Димитров ще е капитан на нашия отбор. Освен Гришо в отбора са Димитър Кузманов, Андриан Андреев, Александър Лазаров, Виктория Томова, Изабела Шиникова и Гергана Топалова. България е в група "А" на надпреварата заедно с Гърция и Белгия. Мачовете ще са в Пърт.

Реклама

"Юнайтед къп" започва на 29 декември и ще завърши на 8 януари. Григор и отборът ще са в Австралия около седмица по-рано. Така те ще посрещнат Коледа и Нова година заедно. Димитров иска да се съсредоточи върху участието си.

Вместо да е с него Лолита ще бъде в Маями за празниците. Османова ще посрещне 2023-та в компанията на своето семейство, което живее там. Това сподели самата рускиня пред своите последователи в инстаграм, докато отговаряше на техни въпроси.

"Най-хубавата ми Нова година досега е била в Маями", добави половинката на Григор.

Българинът и Лолита са заедно от края на лятото на 2020-а. Те посрещнаха заедно 2021 и 2022 година. За целта Османова придружаваше Гришо в Австралия, където тенисистът ни участваше на турнирите преди "Аустралиън Оупън". Лолита подкрепяше любимия си от трибуните, а в свободното си време двамата посещаваха местните забележителности. Не е ясно дали сега рускинята ще се присъедини към Григор след "Юнайтед къп". Лолита не е била с Димитров от "Ю Ес Оупън". В последните турнири от годината тенисистът ни бе само в компанията на щаба си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама