Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7553213 www.bgdnes.bg

Внукът на Айнщайн сваля наша певица

66 год. учен си загуби ума по Лора Владова

Изпращал й любовни обяснения във вид на физични формули

Любимката на Слави Трифонов - Лора Владова, която от няколко години живее в Лос Анджелис, получава писма от внука на гения Алберт Айнщайн - Томас. Малцина знаят, че и той е учен като дядо си, но в областта на анестезиологията и дори е шеф на катедра в UCLA, най-престижния университет в Калифорния. Очевидно Лора не е безразлична към учения Томас Айнщайн, защото и на двете си ръце е татуирала атоми и дълги формули от теорията на относителността, които той й е изпращал.

Малцина знаят съдбата на устатата изпълнителка. Тя завършва престижен колеж в Санта Моника с три специалности: астрофизика, астрономия и пеене, и е сред 17-те пълни отличници от випуск от 500 души. Въпреки че й се удават точните науки, Лора вади хляба си в Ел Ей, като пее заедно с група по скъпи тържества в Бевърли Хилс. Докато бе в колежа, тя бе забелязана от внука на Айнщайн. Двамата се запознали и Томас, който отбирал доста от физика, започнал да й изпраща малки формули закачки, за да блъска българката красивата си глава.

Реклама

Лора винаги успявала да намери верния отговор и вече има няколко поощрителни писма от Томас, в които той хвали нейните способности и дори й препоръчва да продължи да учи физика и да се заеме с научна работа. Лора на няколко пъти отговаря на писмата на Томас, като първоначално дори не знае кой точно е той. Смятала, че е обикновена флирт закачка от съученик.

"Бях поласкана от вниманието му, но уважително му отказвах всякакъв достъп за близост, все пак е възрастен мъж", потвърди Лора за писмата.

Нейни приятелки твърдят, че ученият не успял да завърти съвсем главата на чаровницата, защото е двойно по-голям от нея и е вече на 66 години, въпреки че младеел за възрастта си.

Най-интересното в историята е, че Владова изобщо не знаела с кого си разменя формули. Нейна приятелка от колежа в Канада зяпнала, когато мацката й показала писмата с хвалебствията на Томас.

"О, Боже мой! Ти знаеш ли чий внук е той?", изкрещяла от възторг канадката и тогава светнала българката кой я задява с формули.

Лора се прочу в България през 2004 г., когато "Шоуто на Слави" направи конкурс за млад певец, който да заеме мястото на напусналата беквокалистка Деси Добрева. Тогава Слави попълни с Борис Солтарийски и Нели Петкова, но не му се разделяше с останалите таланти - Лора Владова, Светлозар Христов, Владо Димов, Надя Казакова и Любена Нинова, и с тях направи група Five Stars.

Реклама

Лора е в САЩ от 2008 година и изпитва добри чувства към гологлавия си шеф, дори продължава да му се обажда по телефона за празниците. Лора не можела само да му прости как навремето я карал да яде трюфели в панорамния ресторант на Японския хотел. Младата дама казала на Слави, че не е чак толкова изискана, за да дъвче нещо, което има вкус на газ, а Слави се обидил. Дребната случка с трюфелите все пак не препънала приятелството им.

Пред свои близки от родната Горна Оряховица Лора е споделяла, че Слави никога не се е държал лошо с нея. Той много й помогнал да се изгради като по-добър и здраво стъпил на земята човек, който не се самозабравя никога и разбира важността на това, което прави.

Останалите от групата, която създаде Слави Трифонов, също продължават да се занимават с музика. И Светльо Христов опита късмета си в Щатите, но с променлив успех. Владо Димов продължава да издава песни у нас и да пее на частни партита. Надя Казакова се бе посветила на детето си, но от известно време и тя се върна на сцената.

"През годините Слави направи много звезди. Всички ние няма как да не сме му благодарни, защото, ако не беше той, днес щяхме да сме никои. Няма популярен изпълнител, който да не е минал през фирмата на Трифонов или не е участвал в шоуто му. А който не го е направил, явно не е популярен или няма с какво друго да се похвали", смее се Лора Владова, която продължава успешното си развитие зад океана.

Закачката с внука на Айнщайн вероятно ще завърши съвсем безобидно, категорични са приятели на певицата. Макар американският учен да е силно впечатлен от красотата и ума на нашенката, тя едва ли ще откликне на ухажванията му, най-вече заради напредналата му възраст. В същото време в момента Лора няма приятел и ако американецът продължи настойчиво да я атакува, не се се знае какво може да се случи.

Реклама
Реклама
Реклама