Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7580626 www.bgdnes.bg

Арт елитът на сватбата на Николай Вълканов

Тържеството на годината!

"Ку-ку бенд", Васко Кеца, Юлиан Вергов веселят гостите, Марта кума в жълта рокля

В елегантна жълта рокля под ръка с Владо Пенев Марта Вачкова бе кума на сватбата на годината.

Реклама

Актрисата и колегата й бяха плътно до младоженците - бизнесменът Николай Вълканов, който е най-големият в минния бизнес у нас и приятелката му Румяна Георгиева.

Тържеството се състоя в резиденция в Отманли, като за целта бе разпъната огромна шатра под дърветата. Самият ритуалът се проведе на остров Света Анастасия, а след това гостите пристигнаха с лодка на мястото на тържеството. Гражданският ритуал бе воден от кмета на Бургас Димитър Николов.

Водещ на самата сватба бе друг актьор - Юлиан Вергов. Специални гости бяха Георги Милчев - Годжи и целият "Ку-ку бенд". Хората на Слави репетираха за ВИП събитието седмици преди купона. Борис Солтарийски, Невена Цонева и Лилия Стефанова изпяха най-големите си хитове. Специално за младоженците на сцената се качиха и Васил Найденов с колежката си Силвия Кацарова. Специална видеостена пък прожектира избрани моменти, запечатани със снимки на младоженците.

Присъстващи на сватбата сами споделиха моменти от празника. Владо Пенев първи се похвали със снимка с младоженците. Кумът не се разделя със своята брада, като позира дегизиран с очила и шапка до семейството. Марта се снима и до колегата си Вергов. На сватбата присъстваха и продуцентът Андрей Арнаудов с половинката си Емануела, както и още стотици гости, които се веселиха до сутринта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама