Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7654301 www.bgdnes.bg

Детето чудо Крисия: Нямам гадже, самотна съм

Малката певица спи с кучето си Тоби 

"Засега си нямам гадже".

Това заяви детето чудо Крисия по повод спекулациите от последните месеци, че е в по-близки отношения с неин приятел от училище. 15-годишната певица отрече слуховете, че си има приятел, и замества празнотите, като спи в леглото с любимото си куче Тоби. Четириногият другар на Крисия вече е доста пораснал и заема повечко място под завивките, но певицата го гушва и така двамата се събират на леглото.

Крисия признава още, че се чувства самотна в София, тъй като е далеч от семейството си. Преди година тя беше приета да учи в Националното музикално училище "Любомир Пипков" и беше принудена да напусна родния си Разград, където останаха родителите й.

Реклама

"Трябваше да се справя. Научих се да бъда по-отговорна и внимателна. Щастлива съм, че тази година ще бъда заедно с голямата ми сестра Тифани, която също ще учи в София, и ще живеем заедно. Чувствам се добре и вече се подготвям психически за новата учебна година. Ще бъда в девети клас в паралелка поп и джаз пеене. Тази година очаквам да имам доста нови специални предмети", разказва Крисия.

15-годишната тийнейджърка коментира и появилата се информация, че от "Пайнер" искат да я привлекат в редиците си. "Реално такова предложение не съм получавала. Но дори и да ме поканят, ще откажа, защото това не е моята музика. Любимият ми стил е джаз. Обичам да пея в различни стилове, но имам желание да пея модерна и стойностна музика. Искам песните ми да бъдат докосващи, носещи послание и оставащи следа. Желая да се развия в музикалната индустрия, да се чувствам добре, докато стигна до целта си. Да се запозная с нови световноизвестни личности", добави малката хубавица.

По информация на наши източници Крисия и родителите й вече са се срещали с чалга гуруто Митко Пайнера. След първата им среща засега семейството на малката певица отказва да я пусне в дълбоките фолкводи. Но има шанс до края на годината Крисия да подпише договор и да се присъедини към чалга армията, която шества по родните дискотеки и кръчми. От няколко месеца Пайнера води активна политика на привличането на даровити млади изпълнители. Така в компанията му се озоваха победителят от "Гласът на България" Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова. Младежите вече са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с далеч по-опитни изпълнители - Анелия и Джордан.

Крисия не пропусна да каже и няколко думи за хората, с които работи, докато се катереше към родния музикален връх - Слави Трифонов, "Ку-ку бенд" и младите пианисти Хасан и Ибрахим.

"Да работиш с "Ку-ку бенд" и Слави Трифонов е престиж и удоволствие. За мен времето, прекарано с тях, е изключително ценно и незабравимо. Всеки един момент е ярък спомен. Големите концерти, многохилядната публика и силната емоция на голямата сцена са безценни спомени! В нормални и добри отношения сме. Изключително много ги ценя и уважавам, както и те мен. Хасан и Ибрахим сега учат в Германия. Знам, че се развиват много добре и съм много щастлива за тях. Те са невероятни музиканти и виртуози. Не сме се чували скоро, но поддържаме връзка, когато можем", заяви талантът от Разград.

Дни преди началото на учебната година Крисия работи по новата си авторска песен. Това се случва с музиканта Светлин Къслев, с когото двамата създадоха първото й парче - "Витамин". Това се случи през лятото. "Съвсем скоро ще бъде готова и втората ми песен, която ще бъде с текст на английски, с модерно звучене и много сила! Надявам се да изненадам приятно своите почитатели", завърши Крисия. Желаем й успех!

Реклама
Реклама
Реклама