Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8069585 www.bgdnes.bg

Ваня Цветкова влюбена на 62 г.

Имам нова любов, признава актрисата

Актрисата Ваня Цветкова, която навърши 62 години само преди дни, се похвали, че има нов кон като подарък за рождения си ден. "От новата ми любов", написа красавицата, която се снима в емблематичния филм "Лавина", който я направи известна. Там Цветкова си партнира с легендата Иван Иванов.


От много време синеоката красавица живее в Щатите със сина си, а мъж до нея официално липсва. "Не съм светица, то е ясно, но е много трудно да намеря човек, с когото да прекарам остатъка от живота си. Вероятно вече съм помъдряла", споделя актрисата с колегата си Владо Пенев, който съвсем скоро дори й гостува в Щатите. Явно положението се е променило и актрисата е открила любовта.


Мъжът, от когото Цветкова има син Ваня - Павел Дойчев, си отиде от този свят миналата година през юни. От тогава актрисата официално не е показвала гаджетата си. През годините звездата е била ухажвана многократно, дори от самия Тодор Живков. "Тогава снимахме "Лавина". Бях на 22 години. Влязох при Тато. Попита ме имам ли нужда от нещо, казах - от жилище, ще се женя", разказа пред "България Днес" Ваня. Тогава Живков й уредил апартамент, но се опитал в замяна да я прегърне и й прошепвал скандални думички. "Отблъснах го. Той се засмя дебелашки и вика: "Аааа, нищо, нищо". Пробва се - ако мине. Беше отвратително", спомня си Ваня. Именно този факт погнусил бившата фаворитка на Тодор Живков и винаги когато разказвала за нея, тя изпадала в стрес. "Не е само той, едно време беше страшно да откажеш на властимащи. Добре, че Тато поне не беше нахален. Сега се радвам, че се махнах от България и се връщам в едни по-добри времена", обяснява актрисата, която живее със сина си Павел, който е компютърен спец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама