Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8287533 www.bgdnes.bg

Галя от "Каризма" копие на Софи Маринова

В "Като две капки вода"

 Софка не се сърди, харесва й

Софи Маринова отново влезе в "Капките"!
Феновете на шоуто са в потрес от поразителната прилика между Галя от бившия дует "Каризма" и ромската перла. Галка влезе в образа на прочутата и скандална английска певица Дуа Липа, но приличаше много повече на Софи Маринова.


Ромската перла не се сърди ни най-малко. Според Софи няма нищо лошо в това, че с Галя си приличат. Гласовитата певица не е успяла да гледа епизода, но при първа възможност ще навакса, сподели още тя.
След края на шоуто феновете изригнаха, че това е Софка. Зрителите обвиняват гримьорите за стряскащата прилика между двете певици. Всеобщото мнение е, че тази година участниците изглеждат потресаващо и ни най-малко не се доближават до образите, които имитират.

Реклама


Въпреки че не приличаше на Дуа Липа, Галка успя да впечатли журито с кръшни танци. Тя показа пищни секси форми в оскъдния си сценичен костюм. Дори Зуека не успя да устои на изкушението и впи устни с тези на блондинката в страстна целувка.


За първи път в осемгодишната си история шоуто беше без публика заради опасността от коронавирус и върлуващия в момента грип.

Луна развъртя малко дупе

Силно впечатление на мъжката част от журито направи малкото дупе на фолкпевицата Луна. Изпълнителката, която все повече стопля отношения с големия си враг Фънки, не успя да очарова много оценителите с имитацията на Шер. За сметка на това очите на Вергов блеснаха при вида на перфектната фигура на члагарката. Актьорът не пропусна да отбележи, че Луна изглежда зашеметяващо.

Пенсионер колекционер бе единствен зрител

Единственият гост в шоуто беше пенсионираният учител и колекционер на автографи и снимки на звезди Стефан Цокев.

Бившият даскал от Казанлък до преди месец беше събрал в колекцията си близо 500 автографа, писма и снимки на популярни личности. Хобито стартират преди години със съпругата му. След нейната смърт Стефан продължава да допълва колекцията си с нови попълнения.

Реклама
Реклама
Реклама