Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8665753 www.bgdnes.bg

Криско става културист

Рапърът качи 10 кила мускул за четири месеца, пие куп добавки

В културист ще се превърне Криско! Рапърът продължава да тренира усилено във фитнеса и вече се нацепи. А скоро може да се пусне и на някоe състезание, ако продължава с това темпо.
Само за четири месеца Криско качва цели 10 килограма. Но само мускулна маса. С такова постижение не могат да се похвалят и елитни спортисти.


Ефектът от тренировките на Криско е видим и от последните му снимки. Бицепсът му вече ясно си личи. Макар и не като на истинска батка, мускулите на изпълнителя са оформени и стегнати.
Рапърът използва по най-пълноценния начин трите месеца, в които няма участия. Сега той може да си позволи да яде почасово, да почива активно и да ляга навреме.
Криско е категоричен, че ще продължи да тренира, въпреки че вече достигна желания резултат.
"Това е само началото", признава музикантът, който отскоро е баща.
Откакто се зае насериозно с фитнеса, дребничкият рапър всеки ден е в залата. Под зоркото око на личния му треньор Сами Хоссни Криско вече е на "ти" с упражненията.


Паралелно с тренировките, дуетната половинка на Слави пази и строг хранителен режим. А също така приема и куп добавки. От тях той вече има повече сила и вдига повече, отколкото самият той тежи.
"В първите дни не можех да отлепя и 30 килограма - спомня си Криско. Но с упоритост и усилие всичко се постига. Вече правя серии с 80 килограма от лежанката. Правя мъртва тяга със 110 килограма. Упражненията за рамо, които ми бяха най-трудни и едвам вдигах и лоста, сега ги правя с 45", хвали се изпълнителят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама