Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8753514 www.bgdnes.bg

Сузанита кара без книжка

На 17 години зад волана

Новото й богато гадже Денис учи певицата на майсторлък на пътя

Нов живот се опитва да изгради скандалната певица Сузанита.
С идеята да покаже на света, че е сериозна, Сузи отново стъпва накриво. Щерката на Орхан Мурад сяда зад волана, за да се учи да шофира, мечта, за която тя неведнъж признава. Проблемът е, че красивата пловдивчанка все още не е правоспособен водач. Татуираната девойка иска да се научи на основни похвати на пътя, като за целта се доверява на напътствията на новото си гадже. Изгората й е младеж на име Денис Башев. Момчето е родом от Смолян, но живее в Пловдив. Денис, който е с няколко години по-голям от Сузанита, подкрепя и напътства с умерен тон палавата си половинка. В профила на избраника на певицата ясно си личи, че идва от заможно семейство. Освен че кара автомобил за няколкостотин хиляди, Денис често пътува. От снимките в профила му става ясно, че успява да обиколи доста европейски столици и мегаполиси. Париж, Атина, Истанбул разширяват мирогледа на младежа.
Скъпарският, мощен автомобил на Денис се превръща и в учебна кола за Сузанита. Макар да е на 17 г. и все още да няма изкаран шофьорски курс, Сузи вече няколко пъти подкарва автомобила на мъжа си, като за постиженията си се хвали с кратки видеа в социалните мрежи. Непълнолетната изпълнителка си позволява да сяда зад волана само на закътани местенца или полигони. Плътно до нея в начинанието й е новият мъж в живота й. Сузи твърди, че до голяма степен дължи промяната именно на неговата поява. След като излиза от клиниката за лечение на зависимости, тийнсензацията се сближава още повече с избраника си.
Родителите на скандалната тийнейджърка не коментират поведението й, нито уменията й на шофьор. В свое интервю преди няколко години Сузи признава, че се надява някой ден да стане добра зад волана, толкова, колкото е и майка й Шенай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама