Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8772612 www.bgdnes.bg

Щерката на Брендо готви сватба

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати.

Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на на Евелин за момента няма яснота. Момичето крие самоличността му, защото той се притеснявал от присъствието на тъста си в криминалните хроники и не иска да се прочува покрай Баневи. За да запази самоличността на любимия, щерката на Брендо дори изтри общите им снимки от гръцките острови.

Реклама

Очаква се събитието да събере родния хайлайф. Сватбата по всяка вероятност ще пропусне единствено бащата на булката, който има присъди в България, Италия и Ръмъния и е дирен от Интерпол по цял свят. Брендо едва ли ще рискува да заведе дъщеря си до олтара под угрозата да му щракнат белезниците, коментират криминалисти. За всеки случай ченгета под прикритие ще се навъртат на мероприятието. Затова подробностите като дата и място се пазят в строга тайна от младоженците. Те се надяват да избегнат любопитни папараци и предрешени агенти.

На крилете на любовта се носи Александра. Наскоро тя се похвали, че половинката я е изненадал нестандартно. Той украсил дома им с балони, на които закачил снимки от общите им екскурзии и романтични моменти. Докато се готви за най-щастливия ден, в който ще облече бяла рокля, Алекс се посвещава на работа по специалността си. Тя е наета като продуцент в светско предаване по една от националните телевизии, разкриват нейни колеги. Задачите й са да следи за случващото се на терен. Пандемията хваща известната щерка в България и така тя се установява у нас. Времето си запълва с обикаляне на столичните барове.

"София ми е като Хавана", казва младата дама за атмосферата по родните кръчми. Години наред тя живее и учи в Англия и САЩ. Голямата щерка на Брендо завършва журналистика в Лондон, където се пробва и в модните среди. След като не пробива на подиума, заминава зад океана, за да стажува в американски медии.

С натрупания опит започва първата си официална работа у нас. За разлика от повечето журналисти милионерската наследница не гледа на ангажиментите си като средство за припечелване, а по-скоро на забавление и хоби, споделят нейни приятели. Благодарение на семейното имане Александра и по-малката й сестра Лара имат шанса да обикалят райските кътчета по земята. С пътуванията Лара се стреми да се радва на живота и да забрави за ужаса, когато прекара почти 50 дни в плен като 10-годишна. В момента отвличаната девойка е със своя любим Тома в поредния морски курорт. Двамата влюбени изкарват няколко почивки на Малдивите и упорито вървят по стъпките на каката.
Бъдещето за семейство Баневи не изглежда съвсем безоблачно, защото повечето членове на фамилията са подпукани като клиенти на Темида. От няколко години по искане на Комисията за незаконно имущество (КПКОНПИ) са запорирани десетки сметки, имоти и авоари на обща стойност близо 22 милиона лева.

По делото са погнати уж бившата жена на Брендо - Моника Добринова, доведеният му брат Симо Карайчев и щерката Александра. Отделно дело за пране на пари се води срещу балдъзата на Брендо Десислава Дишлиева за открити в сейф около 3 милиона евро. Процесът се точи с години и наскоро трябваше да стартира за трети път.

Двете сестри Моника и Десислава бяха оправдани по делото за участие в престъпната група на Брендо, за която той получи 6 г. затвор у нас, но духна, преди да му се наложи да влезе в килията. Докато е в неизвестност, през септември 2017 г. Италия потвърди 20-годишната присъда за Банев за трафик на кокаин от Южна Америка към Италия. Почти по същото време Брендо се сдоби и с наказание от 10 г. в Румъния за продажба на 50 кила кока на агент под прикритие.

Реклама


Дъщерите слушат генерала

Двете дъщери на Брендо се оказаха съвестни изпълнители на мерките срещу разпространението на коронавируса.

Макар и разделени на различни краища на света, Александра и Лара се грижат една за друга, като си препредават повелите на генерал Венцислав Мутафчийски. "Мий си ръцете", препоръчва Лара на кака си, като я вижда да ползва обществена тротинетка. "Винаги", успокоява я Алекс.

Реклама
Реклама
Реклама