Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8865297 www.bgdnes.bg

Андреа мъсти на Кобрата с песен

"Егоист" описва отношението на боксьора към бившата му

"Колко дни след теб събирах си душата

вече спрях да броя.
    Докато на други чупеше леглата,
    счупи се в мене любовта."


Жестоката обида, която Кобрата нанася на Андреа, вдъхнови певицата да направи първия си хит от години насам. Парчето, което носи името "Егоист", е посветено на бившата изгора на русата певица. Световноизвестният боксьор успя да накърни достойнството й с десетки изневери в рамките на 13-годишната им връзка, за които самата тя пее в хита. Сега Андреа си отмъщава!
"Малко поисках ти, но ти си егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?", продължава да се лее Андреа.

Реклама


Бившата половинка на Кобрата определя проекта като много емоционален.
"Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих! Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен!", пише Андреа под видеото в социалните мрежи.
Недвусмисленият текст разкрива огорчението, което фолкпевицата преживява след краха на отношенията й с Кубрат Пулев.


В последните месеци Теодора Андреева, както е истинското име на 33-годишната изпълнителка, пусна няколко чуждоезични парчета. Дългоочакваната чалга песен се откроява освен с личен текст и със страстното видео, което екипът заснема. В него участва и британският модел Джошуа Джейсън. Двамата нажежават страстите пред камерата. На няколко кадъра във видеото си личат драскотини и синини по тялото на певицата, с което тя отново намеква за упражнявана сила върху нея. Андреа призна, че по време на снимките към "Егоист" е пияна. Явно за да разпусне и да премахне напрежението, Теди удря няколко чашки. За по-малко от денонощия песента събира над 100 хил. гледания и се очаква съвсем скоро да измести Криско и Галена от първата позиция във видеоплатформата ютуб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама