Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8868446 www.bgdnes.bg

Лудия репортер призна: С Александра бяхме пред развод

Двойката едва спасила брака си, готови са за второ бебе

Тежки моменти са помрачили съвместния живот на Даниел Петканов и жена му Алекс, споделя самият Дани, познат още като Лудия репортер.
Моделката и телевизионерът са били пред раздяла няколко месеца след раждането на първия им син Габриел. Грижите около детето, промяната на ежедневието и притесненията с отглеждането на момченцето са били поводи за чести скандали между младоците, които се врекоха във вечна вярност пред цяла България в къщата на "ВИП брадър".
"Не е лесен съвместният живот и особено когато си женен и имаш дете. Това е голямо изпитание. Алекс е много млада и не й е лесно, защото детето е голяма отговорност. Обичаш го, но искаш още много неща да можеш да правиш за себе си. Имали сме много трудни моменти, моменти, в които не можем да се гледаме. Минавало ни е през главите дали изобщо има смисъл да продължаваме да сме заедно" - откровено разказва Дани в свое видео в Интернет.
Известната светска двойка успяла обаче да преживее дрязгите и кризата във връзката си, като голям принос за това има майката на Петканов. Бабата на бебе Габи помага често на младото семейство. Така моделката и шеговитият водещ успяват да работят, да се развиват и дори да се забавляват. По думите на Даниел, това ги е спасило от мрачните мисли за развод.
Алекс и Дани не само са скрепили отношенията си и мислят в една посока, но дори виждат и втори наследник в общото си бъдеще.
"Скоро самата Александра отвори темата за второ дете. Това ме учуди много, защото тя се върна в перфектната си форма и в момента работи много. Но решихме, че ще имаме втори наследник. Разбрахме се да си направим хубава екскурзия на романтично място в края на годината, когато се успокои обстановката, където да опитаме да заченем второ дете. Този път искаме да е момиче" - споделя още младокът, когото бащинското чувство е променило в добра насока.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама