Лечителката ясновидка Снежана Димитрова: Оловото изкарва и проклятия, и магии

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Лечителката ясновидка Снежана Димитрова: Оловото изкарва и проклятия, и магии

Шипове, кисти и диабет махам с леене на куршум

Коя е тя

Лечителката ясновидка Снежана Димитрова повече от 15 години се занимава с леене на куршум. Има собствен метод, чрез който открива болестите. Той зависи от личното рождено число на човека. Снежана е автор на три езотерични книги, последната от която е "Човекът в една цифра". Освен с леене на куршум Димитрова се занимава с гледане на кафе, на боб, на Библия и с енергийно лекуване на кармични заключвания.

- Г-жо Димитрова, много хора ли идват при вас "заключени" от стреса и притеснението да не се разболеят от коронавирус?

- Почти цяла България е заключена от този стрес и моя работа е да помагам на хората в този смисъл.

- Как започнахте да лекувате с леене на куршум?

- От 16-годишна се занимавам с това. Леенето на куршум е българска традиция от над 500 години. Обикновено жените, които го правят, предават уменията си на децата и внуците си, защото учебници за това няма, а тънкостите за улавяне са много. И аз взех този "занаят" от баба. Имала съм всякакви пациенти - лекари, прокурори, депутати. Непрекъснато ми се налага да чистя хората от уплах, от натрупания стрес. Чрез леенето на куршум помагам при махане на шипове, кисти, при диабет и гуша. Иначе ме питате за началото, както казах - на 16 години започнах първо да гледам на кафе. Три години събирах всичките си познати и все им познавах. Няма да забравя първия си случай. Погледнах в чашката на една приятелка и й казах: "Леле, какъв е този ужас! Ще ти вадят червата едно по едно и след това ще ги връщат". И след два месеца я оперираха от перитонит. Моята баба всъщност забеляза у мен това, че познавам. Тя лееше куршуми по знания от нейната майка. Когато реши, че съм готова, ми показа как става това и как се тълкуват фигурите, които се получават. Но и след толкова години работа с оловото пак има още какво да се учи.

- Как се снабдявате с това олово?

- От железариите ги купуват клиентите ми, случвало ми се е да ми носят и олово от акумулатори (смее се). Шегата настрана, оловото по принцип е черно, то не се употребява в чиста форма.

- Какви видове леене на куршум има?

- Обикновено хората ходят да им се лее куршум при силна уплаха или стрес. Но моята баба лееше и за много болести. Човекът лягаше на едно диванче и тя му лееше олово, където го боли. Аз също правя така - лея за различни болести. След това правя паричка от оловото. Давам я на човека да я занесе вкъщи и да спи върху нея толкова дни, колкото е личното му число на раждане. Оловото е феномен, то разваля и проклятия, и магии. С него съм излекувала много хора от шипове, дискови хернии, гуша, кисти.

- Странно ми е как се маха дискова херния чрез леене на куршум например?

- Става по следния начин - когато загрея оловото и го пусна в купата с вода, виждам как то се цепи и заприличва на органа, който е болен. Но оловото не вади автоматично шиповете, както си мислите. Ако личното число на човека е 33, му казвам да спи 33 нощи над оловната паричка, която му давам, и шиповете започват да се топят. Това е феноменално!

- Чувала съм, че бабите, като леят куршума, дават късче от оловото и казват да се спи с него само три дни?

- Това не е правилно! Вярно е, и аз това съм го чувала. Моята баба даваше парче от оловото и казваше да се спи с него 40 дни. Аз давам дни за всеки според личното му число. Ако при мен дойде човек, роден на 19.09.1999 г., сборът от числата му прави 47 и затова той трябва да спи 47 дни с паричката. А кармичното му число е 2 (4+7=11, 1+1=2 = б.а.). И друго искам да кажа - голяма част от "леячките" на куршум дават на хората и да изпият водата, в която са работили, което е изключително вредно. Сякаш да изпиеш токсините, от които си се освободил. Някои пък дори се мият с тази вода. Не трябва да се прави така, да знаете.

- Как си обяснявате силата на оловото?

- Много просто. То изкарва и негативната енергия от човек под формата на живак. Когато в човека има негативна енергия, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова. От оловото мога да разбера дали в организма има негативна енергия или натрупани нитрати и шлаки и организмът трябва да се пречисти. След това хората стават спокойни, започват да спят добре. Повечето страхови неврози се лекуват само с това. С лекарства само се "замазва" проблемът. Много хора са в непрекъснато трескаво състояние заради притеснения по децата, работата и това може да се извади от тялото на човек с оловото.

- Когато дойде човек при вас, откъде започвате с неговото лечение?

- Първо действам и като ясновидка, защото мога да разпозная кое заболяване е генетично обременено с кармата на родителите, дали е стрес, което значи заключена карма, или има негативност - проклятия, магии. После, като му изчисля личното число, и виждам какъв му е проблемът. След това куршумът изкарва самата негативност.

- Как разбирате кога човек страда от стрес и кога от уплах?

- Хората бъркат тези понятия, аз обаче не. Уплаха е, когато те нападне куче или станеш свидетел на катастрофа. Стресът в организма се получава с натрупване през годините на напрежение. Когато се ядосваш на мъжа си например и си лееш олово, то казва "буф" и става като голяма топка. А когато човек има уплах и излееш оловото над главата му, куршумът пуква и се изстрелва от чашата на стената или на тавана, дори по земята се пръска понякога. И така познавам кое е стрес и кое е уплах. Много хора имат вроден страх - от високо, от ескалатор, от затворено пространство, от самота. Ако е заложен в числото на човек обаче, няма как да го изкореним, можем само временно да му помогнем.

- Според вас едно заболяване е закодирано в личното число на всеки човек и то напълно съвпада с неговата диагноза. Как става така?

- Всеки си носи наследствеността на кармата. Някои числа като 10, 20, 30 и 40 са универсални. Астрологията и нумерологията са науки, които обобщават някои заболявания и по зодии и т.н., но не се домогвам до тях. Това е лично моя прогностика и тя не съществува никъде под каквато и да е форма.

- Разкажете за тази ваша собствена прогностика?

- Всичко стана много странно. Имах сън с Питагор, когато бях на 17 години. Сънувах, че намирам записките му в пещера в Северния ледовит океан. Влязох вътре с екип от хора, повечето мъже, като всички бяхме в специални дрехи, защото бе много студено. Казах на другите къде са записките му, те ги извадиха и започнах да ги чета и превеждам на български. Бяха написани на някакъв несъществуващ език, подобен на староеврейски. Числата, които бяха описани в записките - от 1 до 48, влязоха в мен и започнах да ги тълкувам. През 2009 г. написах книгата "Човекът в една цифра". Изследвах маса народ и тяхната зависимост между болестите, които имат, и личното им число, което изчислявах. Ходих при психиатри, при психичноболни, посещавах различни болници и изследвах връзката между личните им числа и болестите. В числото на всеки човек е закодиран някакъв проблем. Това не е нумерология. Лекарите, които са чели книгата ми, казват, че е феноменална, защото са открили същите заболявания, които съм установила чрез числата. Книгата е моя интерпретацията на числата, свързани с рождената дата на човек. Определям човека в цифри, казвам какво е личното му число, което се получава от сбора на датата, месеца и годината му на раждане и мога да видя какво е закодирано да се случи в неговия живот.

- Освен да леете куршум, какви други умения имате?

- Гледам на ръка, на карти, на боб, на снимка, на Библия. Ако имаш дарба, можеш да гледаш на различни неща.

- Какво трябва да знаят хората, за да са здрави?

- Трябва да се възползват от услугите на хора като нас. Ако човек претърпи катастрофа или смърт на любим партньор, вкарва стреса в себе си или се затваря в собствените си страхове. Много рядко е хора сами да си помагат при сполетяло ги нещастие. Ние сме затова, за да отключим "заключеното". Освен това хората не знаят, че можеш да си заключиш късмета дори от един декоративен катинар, поставен на чантата. Затова катинар у дома не бива да има. Освен това силата на положителната мисъл не бива да се пренебрегва. И тя върши чудеса.

Телефон за връзка с лечителката:

0896 21-18-13

Братът на фараонката Ружа я топи още 6 месеца

Братът на фараонката Ружа я топи още 6 месеца

Още шест месеца братът на изчезналата криптофараонка Ружа Игнатова ще я топи пред властите в САЩ, става ясно от решение на съда в Ню Йорк. Константин Игнатов се съгласи да сътрудничи с информация на разследването и бе включен в програмата за защита на свидетелите през миналото лято. Оттогава той е скрит на тайно място в САЩ заедно с жена си и

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

С нова прическа е бившата жена на Веселин Маринов - Цветанка. Дамата, която доскоро блестеше като блондинка, днес е избрала оранжевия цвят за буйните си

Изнудват Беки със секспози

Изнудват Беки със секспози

Войната между жената на Уейн Рууни, Колийн, и тази на Джейми Варди, Ребека, излезе извън съда и придоби най-долни измерения. Анонимни, наричащи се "Армията на Колийн", заплашват Беки, че ще разпространят неин сексвидеозапис. Ако не им плати 2,5 биткойна. Г-жа Рууни от година вече обвинява някогашната си приятелка и жена на голмайстора на "Лестър"

Тикнаха в пандиза семейство адвокатки

Тикнаха в пандиза семейство адвокатки

В Сливенският затвор са пратени врачанската адвокатка Румяна Тодорова и дъщеря й Деница, която също се представя за юрист. Двете дами получават 2 години и 6 месеца и 2 години и 10 месеца след сключено споразумение с прокуратурата. В замяна на леките присъди те признават вината си, че са участвали и ръководели организирана група за документни

Уловиха 40-килограмов звяр

Уловиха 40-килограмов звяр

Валентин Вълев е майстор на едрите риби  Амурът е рекорден улов за 2020 г.  Чудовищен 40-килограмов амур хвана майстор рибар от Нова Загора. Валентин Вълев, който е известен сред приятели и въдичари като повелител на едрите риби, прави зрелищния улов във водите на язовир "Жребчево". Водоемът е близо до града му

Вокалистката на "Рико Бенд" Саша Рико: Повече от 10 г. чаках сина си

Вокалистката на "Рико Бенд" Саша Рико: Повече от 10 г. чаках сина си

Вярвам, че когато даваш, ще получаваш КОЯ Е ТЯ Сашка Рикова е на 34 г., родена е в гр. Ракитово. Занимава се с пеене от 13-годишна. През 2012 г. с мъжа си Веско създават "Рико Бенд". Групата натрупва огромна популярност сред чалга феновете. Записват парчета с едни от най-големите имена в попфолка като Мария, диджей Дамян

Актуално

3568 са новозаразените с коронавирус у нас, 162 са починали за денонощието

3568 са новозаразените с коронавирус у нас, 162 са починали за денонощието

3568 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица при направени общо 9093 PCR теста през изминалите 24 часа. Това означава, че 39.2% от тестваните са дали положителен резултат. Така общият брой на потвърдените случаи става 136 628, от които активни са 88 224, показват данните в Единния информационен портал

Хиляди аржентинци се сбогуват с Диего Марадона

Хиляди аржентинци се сбогуват с Диего Марадона

Хиляди аржентинци се струпаха на площада пред президентския дворец Каса Росада в Буенос Айрес, за да си вземат последно сбогом с футболната легенда Диего Армандо Марадона, който внезапно почина вчера от инфаркт на 60-годишна възраст. Ковчегът с тялото на Дон Диего бе положен в Каса Росада, обгърнат от флага на Аржентина и емблематичната фланелка с

Авер на Върбан Боксьора напира за свобода

Авер на Върбан Боксьора напира за свобода

Да бъде пуснат предсрочно от панделата поиска член на обирджийската банда "Опасните", предвождана от Върбан Борисов-Боксьора. За свобода напира Христо Мирчев - Ицко Малкия, научи "България Днес". Представителят от бандата спецкрадци получава 11 години затвор. След присъдата той обединява наказанията от дългото си досие

Синът на Марадона в реанимация с коронавирус

Синът на Марадона в реанимация с коронавирус

Марадона-младши научил за смъртта на баща си по телефона от представител на жълтата преса Диего Марадона-младши, син на починалия в сряда легендарен футболист, е в реанимация, заразен с COVID-19, съобщи италианският журналист Танкреди Палмери на страницата си в туитър. "За съжаление представител на жълтата преса е успял да се свърже с него по

ЦЪНЦАРОВА Е ЖЕНА МЕЧТА

ЦЪНЦАРОВА Е ЖЕНА МЕЧТА

Многофункционална е Мария Цънцарова. Журналистката от Би Ти Ви сама си кара колата, която е комби и побира повече багаж. Почти не спира да говори по телефона, организирайки по конец както работните, така и домашните ангажименти. Пазарува, носи багаж, изглежда прекрасно с актуалния оранжев нюанс в косите и е верен приятел за най-близките си

Не пропускай

Най-старата дилърка уволни адвоката

Най-старата дилърка уволни адвоката

Най-старата наркодилърка в страната е "уволнила" адвоката си, след като е призната за виновна за участие в организирана престъпна група за разпространение на дрога, научи "България Днес". Присъдата на пенсионираната счетоводителка от столичния квартал "Люлин" й бе наложена от спецсъда. Заедно с бабата наказание от четири години затвор отнесе и

ЦЪНЦАРОВА Е ЖЕНА МЕЧТА

ЦЪНЦАРОВА Е ЖЕНА МЕЧТА

Многофункционална е Мария Цънцарова. Журналистката от Би Ти Ви сама си кара колата, която е комби и побира повече багаж. Почти не спира да говори по телефона, организирайки по конец както работните, така и домашните ангажименти. Пазарува, носи багаж, изглежда прекрасно с актуалния оранжев нюанс в косите и е верен приятел за най-близките си

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

Бившата на Веско Маринов гори с нов цвят

С нова прическа е бившата жена на Веселин Маринов - Цветанка. Дамата, която доскоро блестеше като блондинка, днес е избрала оранжевия цвят за буйните си

С бира в ръка и без маска в градския транспорт

С бира в ръка и без маска в градския транспорт

Въпреки наложените нови още по-строги ограничения, които влизат в сила от петък вечерта за много от младежите правилата продължават да бъдат само пожелателни. Снимка: България

Аржентина обяви 3 дни траур за Марадона (Галерия)

Аржентина обяви 3 дни траур за Марадона (Галерия)

Очакват над 1 милион човека да се простят с легендата Аржентина обяви 3-дневен траур за Диего Армандо Марадона. Великият футболист умря, след като сърцето му спря да бие в дома му. Една от трите сестри, които са се грижили за него го е открила бездиханен и опитите да бъде спасен пропаднали. Поклонението започва днес в 12 часа българско време (6