Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9273884 www.bgdnes.bg

Фолкпевица заработва като фитнес инструкторка

Заради затворените дискотеки 

Татяна показва упражнения онлайн, изработва хранителни режими 

Фолкпевица започна работа като фитнес инструкторка.
Заради коронавируса кръчмите и дискотеките хлопнаха кепенците и Татяна не може да ходи по участия както цялата музикална гилдия. Затова стегнатата и изключително секси 42-годишна изпълнителка решава да превърне хобито си в професия.


Татяна от много време тренира усърдно и категорично държи първо място за най-добре изглеждащо тяло в попфолка. Преди затварянето на фитнес залите за три седмици изпълнителката тренира почти всеки ден и вече понатрупала опит и самочувствие, решава, че може да предава знанията си и на други хора.

Реклама


В дните на частично затваряне на държавата Татяна провежда онлайн тренировки, които публикува в социалните мрежи и препоръчва на последователите си да ги изпълняват, ако искат да изглеждат добре. Също така изготвя и тренировъчен и хранителен режим индивидуално за всеки, който пожелае. Самата певица много внимава с какво се храни, а всяка сутрин изпива по литър вода за силно начало на деня.


"Нищо не може да ни попречи да се погрижим за себе си. Добрата тренировка е гаранция за здраво тяло и перфектна физика. Хората трябва да предизвикват себе си. Аз самата много обичам, уважавам и държа на външния си вид", надъхва Татяна, която преди време се раздели със съпруга си и сякаш стана още по-изкусителна, откакто е сама. Покрай новото си занимание певицата временно е оставила пеенето на заден план, като наскоро дори обяви, че няма да пуска нова песен, а го отлага за неясното бъдеще.
Покрай новото си занимание изпълнителката се сблъсква и с хора, които я приемат с недоверие и я призовават да си гледа пеенето и да не се занимава с други неща.


"Не съм нито най-красивата, нито най-добрата с нещата, с които се занимавам, но е крайно време да знаете, че етикетът "попфолк" певица не е нарицателно. Има и едни такива колеги, които са толкова перфектни и добри като родители, домакини и свестни в отношенията си с хората, колкото и всички останали, които не ги дават по телевизията. Обожавам сина си, обожавам да домакинствам, обожавам дома си, приятелите си... Нека хората разберат, че освен да си красив, поддържан и популярен, има и "звезди", за които ценностите не са само в кой салон ще отидат, каква кола ще карат и т.н!", категорична е фолкпевицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама