Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9275962 www.bgdnes.bg

Цитиридис май остана без гадже

Не искам чантичка със сапуни за Коледа, казва водещият

Май без гадже ще кара коледните празници водещият Николаос Цитиридис. Отсега той е запланувал празника да изкара с майка си и котката, а последните слухове са, че водещият се е разделил с приятелката си. Красивата рекламистка, с която цяло лято дели покрив Цитиридката, решила да си "починат" от връзката.

"За празника не искам чантичка със сапуни. Подаръчните комплекти с дезодорант, шампион и пяна за бръснене са начин да кажеш: "Може да си ми роднина, но въобще не ми пука за теб", смята Цитиридис, който иска истинска изненада, а не отбиване на номер. Почивните дни освен с близките той ще изкара, като поиграе с приятели на видеоигри или на скуош, по който отскоро е запален.

Реклама

Водещият няма да има и време за много любовни изпълнения, защото ще ни забавлява на коледните празници, научи "България Днес". Напоследък Нико дръпна доста в рейтинга, откакто шоуто зави към по-интересните гости, и от програмите решиха, че ще го ползват за лице по празниците. "Сигурно само дето няма да спя в телевизията. Но освен в моето предаване хумор от екрана в момента няма. Така че радвайте се на нас", смее се Цитиридис.

Според него единственият, който някога е харесвал и от който се е учил в забавлението, бил Тодор Колев. "Той е оставил и нещо неизговорено. Хората сякаш не си го спомнят вече. Беше грандиозно, велико! И Тодор Колев как говори, импровизира, с каква освободеност - ей това е нещо, което липсва днес - освободеност и автентичност. Не само в ефира, навсякъде. Всеки се прави на нещо или на някого. Липсва любопитство, автентичност, истина", обяснява още Цитиридис.

Напоследък 26-годишният Нико много не участва в писането на сценарните си реплики, тъй като ситуацията не го налага. "Колегите са перфектни, какво да им се бъркам", смята водещият.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама