Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9521207 www.bgdnes.bg

Синът на Ален Делон идва в България

Филм с 26-годишния младеж фаворит за награда от "София филм фест"

Синът на един от най-големите секссимволи в киното Ален Делон – Ален-Фабиен, идва в България. Филм с участието на най-малкия наследник на френската легенда е сред фаворитите за награда от "София филм фест".

Премиерата на лентата "Диви дни" ще бъде у нас през следващия месец. Очаква се младият Ален-Фабиен Делон да пристигне в страната ни за няколко дни. Това ще бъде първо посещение на актьора в България.

Реклама

"Диви дни" ще се бори с още 11 филма за престижната филмова награда. Сред номинираните има и две български ленти. В журито, което е международно, ще има и роден представител - режисьорът Тео Ушев.

26-годишният наследник на живата легенда на европейското кино е в главната роля на филма "Диви дни". Продукцията е френска, а режисьор е Давид Ланзман.

Действието се развива в Париж. Филмът проследява живота на млади хора, които търсят начин да забогатеят и да се реализират в живота.

Ален-Фабиен Делон влиза в ролята на наркодилър. Героят му - Ману, е студент първокурсник, който се опитва да си докара по-солидни доходи. Затова започва да се занимава с разпространение на дрога. Съдбата му е сходна и като на другите двама основни персонажи в лентата - търговец, алчен за пари, и мъж, който си вади хляба с проституция.

Най-малкият син на Ален Делон е плод на любовта му с модела Розали ван Бремен. Наследникът на секссимвола от хлапе тръгва по стъпките на известния си татко. Ален-Фабиен Делон дебютира в киното едва на 12-годишна възраст.

Зад гърба си най-малкият син на френската легенда има няколко главни роли в продукции. Ален-Фабиен Делон се изявява и като модел. Бил е лице на "Диор". Наследникът на Ален Делон доскоро имаше връзка със сексапилната тв водеща и продуцент Капуцин Анав, но се разделят през миналата година.

Реклама
Реклама
Реклама