Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9945072 www.bgdnes.bg

Божинов се кротна

Пълна промяна на нежния фронт

Валери тренира като луд на "Герена", няма официално гадже

На "Герена" се случват чудеса!

В това вече са убедени близки на нападателя на "Левски" Валери Божинов и всички, които следят изкъсо ситуацията в клуба. Божигол тренира като луд, мисли само за футбол и няма официално гадже. Да се стигне до до подобна ситуация доскоро изглеждаше почти толкова вероятно, колкото и България да спечели Евро 2020. Но ето че невероятното е факт.

"Валери е напълно променен - разкрива пред "България Днес" източник, запознат отлично със ситуацията на стадион "Георги Аспарухов". - Тренира като звяр, футболът е на първо място за него и се бори за кариерата си. Историите, свързани с чалготеки, отзивчиви момичета и нощен живот, вече са в миналото. Божинов е нов човек."

Реклама

Валери е основната фигура в съблекалнята на "Герена" в момента. Той държи всички останали в отбора футболисти в здрав колектив и ги надъхва да не се предават в тежката ситуация. И то, въпреки че няма предложение за нов договор от клуба.

Докато Божинов тренира усилено, бившата му половинка Биляна Дол прекарва все повече време в Истанбул. Сръбкинята почти не е напускала турския мегаполис в последните месеци. Тя дори направи новата си колекция с бански костюми там. Фотосесиите за нея бяха в местните курорти.

Биляна непрестанно е в компанията на Юсеф Емин. Тв водещият не се отделя от знойната сръбкиня. Двамата обикалят заведенията около Босфора и не пропускат да качват общи снимки в социалните мрежи. Въпреки това тя продължава да твърди, че са само близки приятели.

Самият Валери няма официална половинка от повече от година - от раздялата му с Биляна. Футболистът така и не успя да се задържи дълго при някоя от бившите си жени. Има син от фолкпевицата Алисия и дъщеря от плеймейтката Николета Лозанова. С Биляна изкараха близо четири години. Божигол обяви, че именно тя го е направила мъж. Сръбската сексбомба дори отиде да живее с Валери във Враца, докато той играеше за местния отбор "Ботев". Двамата скъсаха окончателно в края на 2019-а. Преди това на няколко пъти се разделяха заради негови кръшкания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама