Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10041121 www.bgdnes.bg

Марта Вачкова с ЧРД парти с любимите мъже

Владо Пенев и кумецът Николай Вълканов сред гостите на актрисата

С красиво морско парти отпразнува 62-рия си рожден ден една от най-привлекателните и любими български актриси - Марта Вачкова. Това се случи преди дни в Созопол, а фотоси от щастливото събитие пусна самата тя в мрежите.

"Благодаря ви, приятели, щастлива съм", написа Вачкова. Благопожелания и подаръци екранната сестра Жекова от сериала "Откраднат живот" получи от най-близките, сред които и "любими мъже", както се изрази самата актриса. С цветя и подарък се включи и бизнесменът Николай Вълканов, който бе в компанията на съпругата си Румяна Георгиева.

Реклама

На 29 юли преди две години именно Марта Вачкова бе кума на сватбата на най-големия в минния бизнес у нас и приятелката му заедно с колегата Владо Пенев.

"Пожелавам си една по-добра година, по-здрава, тъй като през тази, която мина, претърпях нелека операция, от която вече се възстанових. Дай боже, и ситуацията с коронавируса да се оправи", надява се Марта Вачкова.

Цялото лято тя ще изкара в компанията на майка си Силвия и дъщеря си Рада. Талантливото момиче рисува фантастично добре и засега не смята да живее извън България.

Единственият мъж, който остава постоянна величина в живота на талантливата любимка на народа, остава Владо Пенев. Съвсем скоро той изненада с нова визия - махна си брадата под давлението на своята приятелка Марта. "Младея, а? Благодаря", радваше се като малко дете на комплиментите в нета Пенев, след като пусна снимка, на която е свалил 10 килограма от теглото си, както и видимо от възрастта си.

За никого не е тайна, че Марта и Владо изживяват бурна студентска любов преди повече от 30 години. Двамата и днес са изключително близки и често се уединяват на наследствената вила на актрисата в село Бойковец. "Не се ожених за него, защото съм луда, луда! Той е моногамен човек, отдаден само на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник", посипва с пепел косите си Мартина Вачкова за пропуснатия шанс от студентските години във ВИТИЗ в края на 70-те. Дъщерята на Григор Вачков така и не стигна до брак, макар да има доста мъже, които са били в краката й. Единственият й хубав спомен от партньорите й подир Владо е раждането на дъщеря й от бизнесмена Радко. Пенев е разведен, също с голяма щерка. Бащата на Марта, обичаният от мало и голямо Григор Вачков, виждал идеалния зет в лицето на красивия и добродушен млад актьор Владо Пенев. "Баща ми го обожаваше, душата си даваше за него. Владо казваше, че първият му мъжки контакт със зрял човек, който го е допуснал до себе си, е с баща ми", разкрива днес Марта.

Реклама
Реклама
Реклама