Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10067565 www.bgdnes.bg

Лили Клюкарката кръсти сина си в Гърция

Малкият Марто прие вярата в село Пиргадикия, Халкидики

Лиляна Ангелова, по-известна като Лили Клюкарката от предаването "Папараци" и участничка в третия сезон на шоуто "Биг брадър", кръсти сина си Мартин в гръцкото селце Пиргадикия на Халкидики. Кръщенето протече в съвсем тесен семеен кръг. На него освен Лили и сина й присъства още само съпругът й, ресторантьорът Станислав Костов.

"Честито ни християнче! Нека Бог благослови дните ти, а вярата и любовта да бъдат твоята най-голяма сила!" - това послание отправи майката към вече кръстения си син в социалните мрежи.

Реклама

Майката разказа, че се намира "на едно много специално място". Младото семейство е избрало Гърция и специално село Пиргадикия за кръщенето на сина си, защото в тамошната църква много често се извършават редица православни ритуали, които силно впечатлили Лили и мъжа й.

Семейството на красавицата е отседнало в къща за гости, която е в " типичния гръцки традиционен стил". Клюкарката е изключително впечатлена, че в малкото рибарско селце освен всичко останало имат и собствена ферма за биозеленчуци, които били много вкусни.

Красавицата очевидно не се притеснява от коронавируса. Лилито не спря да щъка до близки и по-отдалечени дестинации. В края на миналата година, около коледните празници, семейството посети Дубай, а след това посрещна новата година на екзотичните Малдиви. Там Лили и Станислав си казаха заветното "да" и се врекоха във вечна любов. Семейството явно има влечение към интересни и дори екзотични места, когато се отнася до важните семейни събития и празници.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама