Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/10564111 www.bgdnes.bg

Моника Белучи и Дева честитиха Нова година, облечени в бяло, Венсан Касел танцува самба

Дева, 17-годишната дъщеря на Моника Белучи и бившия й съпруг Венсан Касел, честити Нова година на последователите си в инстаграм с красива снимка, на която е с бяла рокля и букет цветя на фона на Амалфийското крайбрежие. Тя е направена в Равело по време на рекламна кампания за известна марка още преди 2 г., но красивото момиче избра именно нея, за да подчертае италианския си произход. Подобно на майка си Моника, и Дева е много търсена като модел за различни международни компaнии за красота и мода.

Актрисата Моника Белучи пък избра своя снимка, на която е с разкопчана бяла риза, за да пожелае щастлива 2022 г. на почитателите си. Само преди две седмици Моника омая публиката на италианската телевизия РАИ със страстен и сексапилен танц във финалната вечер на предаването „Да танцуваш със зевздите”. Тя беше почетна гостенка в края на шоуто и подари незабравими моменти на феновете си, впускайки се в ритъма на тангото заедно с професионалния танцьор Симоне ди Паскуале. Двамата танцуваха на песента Amami на Джана Нанини.

Че танцът е в кръвта му, показа и бившият мъж на Моника – 55-годишният френски актьор Венсан Касел, който сега е женен за 24-годишния модел Тина Кунаки. Тези дни Венсан публикува в инстаграм видео, на което се вижда как подпява и се полюшва доволно в заведение за самба в Бразилия. „Щастлив в живота”, е написал актьорът, който обожава Бразилия, където прекарва коледната си ваканция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама